Ja sam delal kamine i roštilje,pa ak buš trebal kakvu pomoć,slobodno se javiš,pak smo ne mi zagorci tak daleko.
a ono kaj ne znamo:rolfer:..imam filing da se s njm ne bi svadil na šanku tko bu platil .
Neće potrošiti ni megabajte da snimi kurblanje . Sakrij facu ,stavi vrećicu , škrneclin ili vreču od kana .
Pa našlo bi se nekaj.Delal sam v jednoj firmi koja se bavila profesionalno tim stvarima,nebih reklamiral,al morem ti pomoći i s tehničke i s dizajnerske strane.Pogledaj kaj profesionalci nude,pa izaberi i bumo se dogovorili.Za ovo bi trebali novu temu otvoriti već.A inaće,najgore kaj moreš napraviti je zidati samo od cigla.Ak ideš delat nekaj kak treba,nemoj pomišljati bez šamota.
Evo,pele dopela cigel i 3 nas je dosta da to napravimo.Samo gledaj da ti bude onaj lepi crvenkasti dok ga okruhneš malo.I nemoj da je od štale.Smrdi u .....
a zašto ne valja samo od cigla???
to će ovi stručnjaki bolje od mene :toimonster:
Ako vam se špara delajte kak imate mogućnosti.Šamot drži temperaturu,v krušnoj peći i po 3 dan ostaje temperatura oko 180 stupnjeva,nekad više nekad manje,zavisi kak dihtaju vrata i kolka su.Na roštilju je situacija slična,manje se drva troši da se postigne temperatura,ako se koristi šamot.Zid od cigla se mora odvojiti od šamotnih ploča da se dobije dilatacija od nekih 1-2 cm,a najbolje je još staviti i kamenu vunu.Ima tu još dosta stvari,al nemojmo čoveku oglas kvariti.Ak neko ima nekih pitanja ili se kuži isto v to,nek otvori novu temu pa bumo dilemali tam.