Nisam skontao koji traktor. Nema veze. Kakva je traktotska postojeća pumpa te se moraš raspitati jer obično su manje litraže. Za pokretanje hidromotora ti je potrebna velika pumpa, kao hidromotor. Postoje takvi identicni vitlovi koji su ugrađivani na (vojini fap) sa hidromotorima i kardanska varijanta. Malo guglaj možda negdje naletiš na takvo vitlo sa hidromotorom, pa onda možda naletiš na podatak hidromotora. Meni nisu bili interesantni ti podatci o hidromotorima, ali mislim od 120 do 150l. Davno sam se sa tim suretao pre 20-25g. Imaju i forumi o vozilima jna i po oglasima možda naleti podatak.
Takođe to vitlo moože da bude prilično jako. Na tim vojnim kamionima je limitirano spojnicama, ili hidromotorom. Prenosni odnos je 1:40, te ukoliko se iskoristi sva mehanička sila može da dostigne silu kidanja 14mm sajle a to je oko 15t, bez havarije reduktora ( vitla) ali pogubno po njegovu konstrukciju ili vozilo ( dok je reduktor nepohaban). Mnogi koji si ugradivali ovakve reduktore za potrebe sumskih poslova nisu vodili računa o načinu izrade konstrukcije ili da smanje prenos snage, te su imali neželjene posledice, prebacivanje traktora preko vitla ili kidanje poluga, toplinga, njegovog nosača a neki zadobijali povrede.
Ako dodješ do nekog podatka o hidromotoru podijeli ga ovdje.