Vjerni983 Uuuu pa ti si duplal konstrukciju?? Pa čemu to?? Kolko ti misliš vozit na njoj?
prikolica je polako pri kraju.
stavljeni trokuti pred kotace, napravljeni drzaci sastrane za vozit visemetricu, drzaci za srednje stice.
jos poteznicu iza i cekam toplije vrijeme da se ofarba..
to je šumska i transportna,dužina je 4m+ruda 1m.
Hrvoje-imam matice
po meni slaba osovina
nece ici kocnice. bilo bi dosta posla oko toga, a nemam potrebe posto ce traktor biti dovoljno velik. a uostalom, posudjivat ce se prikolica. a sto ide po selu, dobije po celu :blackeye tako da bi to sve potrgali vjerojatno :rolleyess:
prevario bi se
hm, vidis, nebi bilo lose, ali ovo je u biti samo za trupce. sve tanje i krace ide u metrazu tako da mislim da nece biti potrebno. lako se doda kasnije.
max. stane 6 - 6,5m. zasto dupla konstrukcija. pravili su ljudi isto sa 4 takve cijevi, ali jedna pored druge. tj. 2 izvana a dvije u sredini kao ruda i pojacanje ali se takve prikolice hoce ljuljat u transportu. stalno cijevi "rade".
ovako uz skoro istu kolicinu matrijala toga nebi trebalo biti.
ova moja je od tubinga. duga 4m, ruda 1m ili 1,1m.
nije ovo tvoje lose, daleko od toga. ali to sto i sam kazes da se ljulja, to smo htjeli izbjec sa duplom konstrukcijom.
to, i da nam ju lokalci ne pomotaju i ne polome :rolleyess:
dobro, tvoja je kraca. ali opet, kada ju punu na asfaltu povezes 30, 35 ili vise ljulja se garant.
mf je prodan, tako da ce ju vuci nesto vece.
od kakvog su materijala cijevi?
evo ova ja 3m duga a štice su 120cm i gume 825-16 kamionske i vozi isto 6m bez problema samo se stave nastavci na štice, rudo je dugo cca80cm, ali je isključivo za metražu, a i ona se ljulja ali to je sve draž vožnje
koliko ti trpas u visinu da vozis 6 metara?
pa pošto je prikojica duga 3m onda mi za 6m treba 2m visine, 3x2=6 kužiš
ti si onda jebeno visok momak! svaka cast!