Did Ivo, zval sam veterinara i rekel je da joj treba dat sustrepen, ja sam rekel da sam dal, pital me dali ima temperaturu, ali nema, pital me jesam dal hipofizinLA za trudove, ja sam rekel da jesam. Na to sve mi je rekel da jbg, da nek čekam i da bum videl kaj bude, da sve kaj joj se može dat da je već dano i da nezna kaj bi to moglo biti, i da nemre sve bit u redu uvjek. Ma dam i uzme 500kn al da sve bude kak treba nebi mi bilo žao.
Evo samo da se pohvalim kak sam dobro profitiral sa prašenjem...
Od 3 prasice dobil sam 35odojaka, a sada imam još 13 živih. Navečer sve u redu u jutro nađem pokrepane, Od ove krmače koja mi neče jesti i slabo ima mlijeka, njezine odojke sam stavil kod druge kaj je imala samo 6, i kod treče, drugi dan su svi do jednog pokrepali od ove koja neče jesti. Primjetil sam da neki od krepanih imaju povečane i otečene spolne organe,pa vjerojatno mislim da je opet riječ o mikotoksinu, a ovi živi nemaju. A sve krmače su skupa jele tak da mi nije sad jasno al dobro. Pomalo sam počel razmišljat o prestajanju bavit se poljopriverdom i ić samo na posel i uživat jer se samo živciram bzvze.