pa koliko ja znam...kad su u x onda vise lome brazdu ali ti rade malo brdo zemlje u sredini nakon prolaza....a naravno kad izravnas nakon prolaza ostaje sve ravno... e sad ovisi koliko ti to puta prolazis...Mrki88 kaže:Ja sam laik,pa da vas pitam nešto.... kod prvog prolaza tanjurače moraju biti što više u X,a kod drugoga skroz izravnane... tako,ili obrnuto???
pa da nekako ju ni ne osjeti..ja.. kaže:mislis da mu je to malo? :scratch
možda će onda biti teže , ali nemam običaj nešto puno tanjurati po oranju jedino ako ima puno busa i..ja.. kaže:to mozda zato sto sada nejde duboko u zemlju. pricekaj da probas u oranju kada potone do osovina
posudio od kolege - sad sam u fazi isprobavanja dok se neodlučim za tanjuraču..ja.. kaže:jesi to kupio ili si posudio od nekoga?
nije loša , ali mislim da je ona tof 33sp bolja , čini mi se da su ovojoj mali ležajevi i da je možda mrvicu lagana (800 kg) dok je tof sp 100 kg teža..ja.. kaže:kako si zadovoljan s njom?
ni nezna da ju nosi..ja.. kaže:pretpostavljam da te ne ljulja jako u transportu, ne zovu ga dugom devetkom uzalud..
KRESO kaže:možda će onda biti teže , ali nemam običaj nešto puno tanjurati po oranju jedino ako ima puno busa
...
nije loša , ali mislim da je ona tof 33sp bolja , čini mi se da su ovojoj mali ležajevi i da je možda mrvicu lagana (800 kg) dok je tof sp 100 kg teža