Fino sam danas vratio kući mog zekana jer kaže p...r da signalni trokut ne smije biti vani na blatobranu gdje stoji već dvije godine nego na zadnjoj šajbi sa unutrašnje strane.
Obrazloženje : trokut zaklanja vidno polje retovizora.
Pitam se kad se promjenio zakon ili pravilnik , te kako kad ga metnem na šajbu - onda ne vidim iz kabine nazad ništa.
Dajte da čujen kako je dalje jer na rubu sam živaca da puknem i j...m mu nanu federsku.
Ne želim reći da kolege koji su ovo već komentirali nije u redu ALI mislim da sam komentar nema veze sa trokutom ni poslom
ako je nešto novo izašlo mislim da bi nas sve trebalo zanimati da se i sami prilagodimo na vrijeme ako možemo !!! Ni meni se NE sviđa da dođem na teh. a tamo me neko vrati jer trokut nije na mjestu novog zakona ,,,,,, a ja iako sam znao pravio se pametan ,,,,,,,,,,,,,pa ljepo zapali kući pa traži novo mjesto TROKUTU :!:
Prijatelju ,,,ja bih te zamoliou ime svih nas koje to zanima da ponovo odeš u stanicu gdje si vršio teh pregled i ljepo pitaš , gospodina da ti kaže GDJE TO PIŠE u zakonu te da možemo svi zajedno to ljepo pročitati ( što ti on MORA REĆI ) jer zakon nije tajna a znamo da ga moramo poštivati svidjelo se to nama ili NE ,,, a ako dotićni gospodin slućajno nezna ,,,,,,,,,,,,,,, tada ti ostaje njegov predpostavljeni koji če sigurno naći zadovoljavajzuće rješenje ,,,,,,,,,,, ali negdje mora pisati ,,, a ako ne piše ,,, hmmmmm dalo b ise jako zakomplicirati s obzirom na zaposlenika