Ja imam oko toga jasan stav. Ti si totalno zanemario tvoju imovinu - traktor. Doveo si njega i sebe u stanje štetno za okolinu - sve ostale sudionike u lokalnom prometu. Ugrozio si i vlastitu sigurnost, bez dobrih kočnica, a imao si ogromnu količinu sreče u životu da ti se ništa nije dogodilo. Uozbilji se, dovedi svoju imovinu u normalno tehnički ispravno i sigurno stanje. To nema veze s ljubavi države prema poljoprivredi, nego prestani ugrožavati sve oko sebe nemarom. I unaprijed ti napišem, znam što je traktor, odavno.ja sam sada morao registrirati svog 533 (zadnji put bil registriran 77) jer se policija počela voziti po selu i zaustavljati traktore bez registracije. uložil sam 2000+ kn (sve sam radil ) da bi napravil instalaciju, nove blatobrane,žmigave,lampe,bojanje. nova desna guma da bi bila ista kao lijeva. hauba je išla limaru na ravnanje kitanje, bojanje.pakne(stare su bile dobre ali kada se sve radilo promijenjee su pakne). i dalje mi motor puši i hidraulika diže sa 30% brzine i skače. svi u selu su vozili neregistrirane. sada neki su registrirali. realno moj traktor se vozil istih 800 metara do nerazvrstanog puta svih svojh 43 godine. i nikada nije bilo nikakvih gluposti sa traktorima u selu i okolnim selima da je netko poginul ili povredil se zato kaj nema žmigavac.
isto traže svakakve gluposti. morao sam staviti okrugle blatobrane na 533 jer takav je izašao iz tvornice. tu država je pritisnula samo kako bi pobrali novce.