Poštovani forumaši,
Traktor marke TORPEDO TD 55A prvi puta registriran 1994. godine i od onda više nije bio, zašto neznam, traktor je od mog tasta pa da ne ulazimo u detalje. Ja sad odlučio da ga registriram jer ga dosta koristim i vozim se po glavnoj cesti pa rekoh ajd neka bude da nebude problema. Uglavnom u prometnu vozila je upisano da je traktor bez kabine i da nema prednju vuču. Ja sam upitao tasta pa kako to da niste primjetili da je neispravno upisano, rekao je da je dobio papire i nije se ni obazirao što piše u prometnoj i tako je ostalo do dana današnjeg. Na koji način i kako, odnosno očito je da je došlo do propusta onih koji su za to odgovorni jer je traktor kupljen novi dovezen iz Rijeke, dakle ovaj tip traktora ima original kabinu i prednju vuču, nije mi jasno kako su mogli u prometnu napisati bez toga. Plaćeni računi, tast je platio osiguranje, piše broj šasije na papiru koji odgovara traktoru, no velim problem je u prometnoj i knjižici vozila jer je neko pogrešno to upisao, a traktor su davne 1994. normalno registrirali sa tim istim podacima. I ja sam sad bio uvjeren da neće stvarati probleme na tehničkom već da će oni upisati točne podatke, no nisu željeli i traktor nisam mogao registrirati. Kako sad postupiti, dal postoji kakav arhiv, izvadak iz policije pa da se njima obratim da nam daju original račune od samog traktora, pa da onda opet idemo na tehnički. Da li je možda netko imao slične probleme i kako ste riješili?
Hvala Vam unaprijed.