- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,543
Najbolje ti je pital na tehničkom, ja znam kak je na kamionima kod nas u Hr.
6 na kamionu i 2 na prikolici moraju bit.
6 na kamionu i 2 na prikolici moraju bit.
Konta čovjek da mu je trokut dosta, on bi umjesto trokuta stavil rotirkuTrokut ti je dosta😉rotirke su samo ako voziš kaj vangabarita.
6komada ih moraš imat napred na traktoru i 2 iza na prikolici, /kolima.
A ti? Ja sam rekel svoje kaj znam.Ako neznaš kaj si se onda uključil u raspravu?
Imao trokut na zadnjim vratima kabine raketlina.Budem zval onda tehnicki, al s obzirom da rasprava za trokut pa pitam... glupa mi je pozicija za trokut. Smeta mi i za otvaranje zadnjeg stakla i za retrovizor za iza i jos ga svaki put strgam...
Traktor je kategorija do 30 km/h. Probao sam malo čitati pravila za tehnički pregled i registraciju traktora u Hrvatskoj:Vec mi na zivce ide trokut. Do sad sam trgal trokute, pa sam kupil onaj savitljivi i sad sam u sumi strgal onaj metalni nosac. Ima netko da ga je zamjenil rotirkom? Citam pravilnik i pise rotirka ili trokut. Moze netko potvrditi da je tako, da prosel tehnicki samo s rotirkom na raketi. Imam kroz 2 tjedna tehnicki pa da ne.kupujem rotirku bezveze ako traze oboje.
www.koprijanradio.com
E upravo tako je i meni rekao, da piše u prometnoj 31 ili više km/h ne bi trebao imati ništa.Je kad sam prvi put registriral Casea rekao mi je da stavim trokut ili rotirku. Mada piše u knjižici 30km/h, al rekli su mi da piše 31km/h nebi trebal ništa.
Ja sad imam oboje, pa nek si odaberu kaj im najbolje paše. Trokut se nalazi na lijevom blatobranu, rotirka s lijeve strane kabine.
Ostali traktori imaju samo trokut na lijevom blatobranu koji se skida odma poslje tehničkog.
Kolega, ne bi ja dalje raspravljao, otišlo bi to totalno u krivi smjer.E pa upravo to. Stavit cu rotirku za registraciju i poslije toga ide dolje, jedino kad idem na cestu ide gore.
Pitam ovo zato jer je mene i za tablicu zahebaval i prosle godine mi rekel da.me nebude pustil. Imam tablicu zakacenu sa strane kraj stakla i na tehnickom ju samo prislonim iza kaj slikne. Rekel mi da moram imati nosac sa svjetlom. Sad sam slozil nosac u kabini lijevo gore u kutu iza zadnjeg stakla pa bum videl kaj bude sad rekel...
A dok vidim rakete po cesti kak imaju sve slozene tablice nije.mi jasno kak produ tehnicki..