• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TEHNOSTROJ prikolice

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,596
Da li se na prikolici moze podici sanduk kao da kipa pa onda odstekati crijevi sa traktora, a da ona ostane u kiper polozaju?
Nakon toga, moze li se ustekati natrag i spustiti sanduk?
Pitam radi tlaka u crijevu, da li je to moguce ili ide jako tesko?
Ulje iz traktora ostane u cilindru ali to valjda nije vise od 5 litri...

Molim odgovore od ljudi koji su probali.
Hvala

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,980
Ne bu išlo!
Probaj dignuti sanduk koji cm i onda probaj odkopčati i zakopčati crijevo!

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
663
Možeš ako imaš priključnice koje se mogu iskopčati/ukpočati pod tlakom (znam da to postoji ali nisam nikada sa njima radio). Ali svakako bih ti savjetovao da ugradiš ručni ventil na crijevu od kipanja poslije priključnice (na strani prikolice): nakipaš, rukom zatvoriš ventil, popustiš tlak na traktoru na razvodniku, odkopčaš/prikopčaš na traktor (radi zatvorenog ventila nema tlaka u priključnicama), otvoriš ventil, na komandi u traktoru spustiš kipu..... ako si priključio natrag na isti traktor.

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
446
Axial tocno tako rucni ventil imam ja na kipanju na svim prikolicama

Najnoviji postovi

Na vrh