Jajo
Član
- Tu od
- 13 Pro 2010
- Poruka
- 351
Šta napravimo kad sumnjamo da je beba bolesna, popipamo čelo u ovom slučaju njuškicu primimo za uho pogledamo dali su oke čudne a onda upotrebimo vrhunsku nauku termometar, daj izmjeri temperaturu pa da imamo kopletnu anamnezu o bolesniku barem ono vidljivo, pokušaj biti nazočan kad tele piša da vidiš kakve je boje mokraća. Ja npr nikad nisam doma bez antibiotika širokog spektra djelovanja pa da je moje ja bi mu udario inekciju ako je zdrav ok ništa mu neće biti a ako je bolesno daaaaleko je ponedjeljak čaj možeš probat al od njega nitko nikad nije ozdravioevo već treći dan tako. skroz je normalna, razigrana, sisa mlijeko (jutros je popila 6 litara i još je bila gladna) jedino kaj se svakih 10ak minuta malo grbi i pomalo mokri, a kad se ne grbi tu i tamo bude rep blago podignut.
razmišljam da joj dam danas u podne urološkog čaja.
Jel joj ja smijem dati na dudu čaja ili tople vode jer mi baš iz kante neće puno da popije, ako uopće popije) i kolko bi joj smio dati te vode ili čaja?
btw zvao sam veterinara i rekao da neće niš reagirat dok normalno jede itd i isto mi rekao da dajem tople vode i tako, al sam zaboravio pitat jel smijem na dudu i koliko i jel smijem čaja