• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tokarski strojevi

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nisam a gle kak sam rekel ovo nije profi stroj, ovaj je za doma, za sitne radove, nit sam ja tokar niti glodač🙂vele majstori da su sve promijenili.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Znači igraš na kartu povjerenja?
Ako je povoljna lova ubodi ga, lako ga prodaš ;)
Na vagi sam 😉🍻
Probaj tokariti nesto duzine 60 70 mm bez siljka vidi koliko vuce konusa na stazama.
Nisam baš takav iskusni tokar, neznam to ja baš🙂ja znam samo nekaj sitno.
Ali imam volju za učenjem veliku.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da tako je, taj stroj može zarađivati par tisuća eura na dan, šteta da stoji a rudnik zlata je. Meni je žao da se nisam naučio radit na njega.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Da tako je, taj stroj može zarađivati par tisuća eura na dan, šteta da stoji a rudnik zlata je.
Ako bi bilo tako, vsi tokari bi bili zlatari i kupali bi se u novcima. 🤣 Sploh ovi sa klasicnim masinama, da ne pisem o cnc...

Meni je žao da se nisam naučio radit na njega.
Jer nemas volje. Mislis da ces jo imati na novom china stroju... 😁

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Pa ti imaš isto stroj pa ti stoji, isto nemaš volju😉ili se nećeš naučit radit.
Nemoj se ti brinuti za moj stroj i mene. Ja znam sve raditi na stroju. I radim koliko imam posla.

• Like
Reactions: ZJ

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Sam čovjek moze nauciti neke osnove ,ali ima dosta caka i zajebancija koje se moraju nauciti od tokara i treba raditi svaki dan ako moze.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Vidim kak znaš 😉
Sta je? Ja objavljujem nekakve slike sta odradim. A ti objavljujes slike od serafljenja i nista ti ne pisem zbog toga. Zato postuj mene i to sto radim ja, tak kak ja tvoju radnju. Nadam se, da shvacas.

Najnoviji postovi

Na vrh