A zasto si ovega profi prodal?A znam, al opet ono kaj meni treba bil bi dobar, za koji klin napravit i tak, neki šeraf odrezat. Za doma je ok.
A zasto si ovega profi prodal?A znam, al opet ono kaj meni treba bil bi dobar, za koji klin napravit i tak, neki šeraf odrezat. Za doma je ok.
Pa mislis, da bu kaj drukcije, ako bu ovaj stal i jedan put na mjesec bus ga spustil u pogon.... Ti neznas sta bi.Jer šteta da stoji takav stroj a niš se ne dela.
Nadam se da se bu dal nivelirati, jel si to provjeril kakvim uređajima?al je složen
Na vagi sam 😉🍻Znači igraš na kartu povjerenja?
Ako je povoljna lova ubodi ga, lako ga prodaš
Nisam baš takav iskusni tokar, neznam to ja baš🙂ja znam samo nekaj sitno.Probaj tokariti nesto duzine 60 70 mm bez siljka vidi koliko vuce konusa na stazama.
Onda mislis, da profi stroj, kojeg si imal, nije za kucnu upotrebu.Znam ja itekako😉onaj je napravljen da radi i da služi novce, a ovaj je za kućnu upotrebu.
Ako bi bilo tako, vsi tokari bi bili zlatari i kupali bi se u novcima. 🤣 Sploh ovi sa klasicnim masinama, da ne pisem o cnc...Da tako je, taj stroj može zarađivati par tisuća eura na dan, šteta da stoji a rudnik zlata je.
Jer nemas volje. Mislis da ces jo imati na novom china stroju... 😁Meni je žao da se nisam naučio radit na njega.
Nemoj se ti brinuti za moj stroj i mene. Ja znam sve raditi na stroju. I radim koliko imam posla.Pa ti imaš isto stroj pa ti stoji, isto nemaš volju😉ili se nećeš naučit radit.
Sta je? Ja objavljujem nekakve slike sta odradim. A ti objavljujes slike od serafljenja i nista ti ne pisem zbog toga. Zato postuj mene i to sto radim ja, tak kak ja tvoju radnju. Nadam se, da shvacas.Vidim kak znaš 😉