da se nisi malo zeznio:mrgreen:
moj 4506 diže više od 620kg (pun atomizer)
a mislim da po prospektu diže oko 1500kg
Uploaded with ImageShack.us
...tiskarska greška, istina 1500kg...
da se nisi malo zeznio:mrgreen:
moj 4506 diže više od 620kg (pun atomizer)
a mislim da po prospektu diže oko 1500kg
Uploaded with ImageShack.us
de nabroj priglupa rješenja da i to demantiram:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hahaha...evo par na brzinu...kvake kabine koje se same zaključavaju, otovor za kontrolu razine ulja od hidraulike (treba cijelo sjedalo spustiti u najnižu točku, a iznad otvora je nosać samog sjedala), spojevi vratila od prednjeg pogona (konstantno zveckanje spojnih čahura), pozicija ručice za otključavanje kuke (ako je traktor s kabinom prilično zaebano za dosegnut), sami spojevi kabine bez gumenih podložaka (da ne vibrira), cijeli sistem za grijanje je preloše napravljen (zamišljen)- od crijeva koja su kombinacija papira i al folije do same neefikasnosti jer je premala količina zraka koji ulazi u kabinu...i tak, za motor i mjenjač neznam jer ga nikad nismo otvarali , a uostalom na svakom se traktoru nađe ponešto....al najviše od svega me smeta buka, čuje me se s kilometra kad dolazim...
SKINI KABINU i pola problema si riješio:supz:
gle fakat...al traktor bi bio bi pregadan bez nje. Kod Vas nema takvih problema?
Par godina samvozio TD 75 adriatic super traktor ali s velikim problemima s lamelom.
dali mi moze netko reci sta su ovi bijeli torpedo traktori???
http://m.njuskalo.hr/traktori/traktor-torpedo-1985-45-ks-oglas-3720352
za izvoz su namijenjeni, jer DEUTZ nije dozvolio da idu zeleni, sebe su nijemci štitili, pa imaš Torpeda bijele boje, narančaste, crvene, koji su bili isključivo namijenjeni izvozu, a čini mi se da i kvalitetniji čak... bilo je čak i rozih u koreji...
za crvene 100% znam da su bili kvalitetniji od zelenih, za bijele i narančaste ne znam, ali znam da su narančasti išli za sjevernoafričke države, crveni čini mi se za nizozemsku...
de si ti videl roze torpede?
u korei:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: