• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
pogledaj si na ventilu ako ima saraf,saraf se ima gore glavu za ravni sarafciger njega bi trebalo odvrnut do kraja i onda bi trebao bit jednoradni tak ja imam slozeno na fiatu ako mi treba dvoradni samo ga zasarafim do kraja i to je to

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Na Torpedu nije takav razvodnik, barem ga ja nisam videl

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Nabavio sam jednoradni i složio gore, radio je dobro dva tri sata i sad mi se čini da malo sporije spusta, malo čudno jer ulje se je zagrijalo i trebalo bi spustati brže a ono kontra.

2301986

Član
Tu od
21 Ruj 2010
Poruka
311
za korištenje dvoradnog kao jednoradnog je potrebno kupit još jedno crijevo i redukciju i to je to
dalje je samo bitan način spajanja

manjo

Član
Tu od
18 Ruj 2012
Poruka
351
Jel zna mozda netko da se prodaje rashodovan traktor,moze biti bilo koji od torpeda 4006 pa nadalje

manjo

Član
Tu od
18 Ruj 2012
Poruka
351
Jel je poznato kome,cuo sam da u rusevcu ima jedan majstor koji ima dijelova za traktore,al nemam nikakav kontakt

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Neznam točno adresu al mislim da se čovjek preziva Istvanovic i da ima svakakvih djelova, jednom sam nešto nabavio od njega:)

Posljednje uređivanje od moderatora:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A gde je naš Kićo sa onom svojom dugom devetkom??? Jel bila šta od te trgovine ili nije, ništa se ne piše više pa pitam??

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
A gde je naš Kićo sa onom svojom dugom devetkom??? Jel bila šta od te trgovine ili nije, ništa se ne piše više pa pitam??

Tu sam ja svaki dan bar na kratko. Devetka je doma raskopana, kabina je dolje i nabavio sam drugu koja je sad na farbanju kao i hauba. Blatobrani ostaju stari isto su na farbanju a one cijevi (nosaci) su isto dosli novi. Nabavio sam i novi plasticni rezervorar i dost sitnica a treba jos kupit prednju sajbu, novi sat, auspuh i pocet sastavljat. Auspuh imam vise ponuda od toga original za 500kn (novi ganz) i nekakvi iz Srbije za 350. Trebat ce el. instalacije sredit jer je to moj majstor tj g. stariji sin razje.. do kraja. Budem ga posliko ovi dana za "povijest".

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
E to, to, bitno da se nešto radi.
Ne škrtari na slikama, daj da vidimo šta se radi :)

Imaš majstora za instalacije??? hehe

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Nemam nekog odredjenog, netko ce to morat slozit! Budem sutra stisno koju pikcer

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ljudi moji sta je ovo :eek:

1012800_586395148103118_1551845309_n.jpg

24112007275.jpg

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Je to je Torpedo TT 120 D. Motor šestak od 8711ccm:icon_fU:
Motor ima oznaku Z 526 TT "made in Rijeka", ne znam jel ima veze sa Deutzom:icon_scratch:
Getriba original ZF T 335.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
je to je Torpedo tt 120 jedan od jakoo rijetkih traktora za vidjeti kod nas,bio se mislim da u 8. mjesecu prodavao jedan takav ali sa fapovim motorom od 220 ks,a ove slike kaj je tino stavil su sa drugog foruma uzete(nekažem da je tino od tamo uzel al su tamo bile stavljane slike)

Na vrh