• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

marijogjulic

Aktivni član
Tu od
26 Lis 2013
Poruka
526
Tata radi u Poljoprivredi Lipik, bave se uzgojom žitarica, ječam, pšenica, uljana repica, kukuruz i šečerna repa, a ove jeseni su krenuli s uzgojom bikova :(wait):

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
874
1.jpg

Zna li netko koliko je brz tx-65 i da li ima dvije brzine kardana?
Hvala.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
To ti je isti kao TX 75 (kabina i zadnji kraj). Getriba nemre imati prednji pogon.
Ima smanjenu snagu motora, i kraću prednju kolijevku, te manji osovinski razmak od 75-ice.
Zadnje gume su 16.9-30.
Znači, ima dvije brzine kardana. Nisam siguran, ali trebal bi biti brz kao Adriatic, osnosno sporiji par %, koliko su mu zadnje gume manje.

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Ovaj na slici ima izvode naprijed ulja za npr ralicu pa je ojačan šasijom ili to svi imaju??

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
to mu je samo za ralicu pojačani tak,tvornički nema nijedan takvo ojačanje šasije...

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
juce balirao sa torpedom neko seno i vec pred kraj posla sve cesce je zagusivala balirka, samo stane kardan i traktor zanjuci, jel to kardanska lamela otisla, mislim da nema sta drugo? :=-:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ako se motor ostaje vrtjeti, a kardan staje onda je najvjerojatnije lamela.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Postoje sanse da se i u mom dvoru zazeleni... zanima me jedna devedesetka a na njoj nedostaju dijelovi limarije. Trebam za pocetak novu haubu od adriatica, moze i od 75ice pa ubacit nastavak. Ak netko znade gdje ima nek javi.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma nebudeš valjda???? :)

Vjerojatno je nešto za siću u pitanju, složiti i prodati dalje :)

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
ovaj ako dodje doma nebude tako lako iso nikud dalje, nije sica ali ima dost ulaganja

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Šanana nemoj mi tu po forumu odvraćat ljude od torpeda!! :(rofl): :(rofl):

Nego ja imam na svom problem,otkad sam promjenio uloške dizni traktor nakon rada od 1min i više na leru kad mu dodam gas zatrokira i izbaci bjeli dim,pa me znaima jel moguće da su dizne toliko nekvalitetne pa da odmah propišaju ili je nešto drugo u pitanju?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Da cujem komentare... '94. godiste i nije bio na poljoprivredi do predprosle godine.

1i55.JPG

88kz.jpg

knxe.jpg

8qj3.jpg

kqo5.jpg

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Traktor je bombon,kabina dole haubu poravnaj i teraj,cjenu mu spustiš a imaš stroj.:icon_thumright:

kec-m

Član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
465
Samo treba haubu još bolje stisnuti i napisati agro plus na njemu ,i imaš boljega stroja

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
To nije prevrtano ,izgleda da je nešto palo na njega,bala možda.Sve to uz malo truda se ili popravi ili napravi novo ako je cijena povoljna ja ne bih oklijevao.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
mislim da je ovaj torpedo gore kombinacija slijatanja s ceste u duboki kanal i nekog drva u tom kanalu...

nije bala, prije neko drvo al ima i blata po haubi..

btw, jel mu to fali jedan pomočni cilindar hidraulike?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Prevrtan je, pogurala ga puna prikolica kuruze niz brijeg a zrak nije bio skopcan. Sva sreca deckima (dvojici) u traktoru nije bilo nist.
Idem danas po njega.

Na vrh