Sve to stoji, NO
Jedan susjed ima ursusa 335, drugi ima torpedo 40 06, a ja IMT 539... Kad dodjemo u njivu, ursus zbog tezine ima vecu vucnu silu i ne zapadne gdje ova dva ostanu, torpedo ima manju potrosnju od ova dva, pa je tu u prednosti. IMT ih dere na hidrauliku i tu su svi pokupili po bod.
A kad gledamo koliko se koji traktor kvari, IMT je tu u debeloj prednosti, onda ide ursus,a tek onda torpedo. naravno u tom kontekstu da se IMT najmanje kvari od ova tri,a torpedo najvise.
To je sve relativno, jer ja generaliziran na primjeru jednog traktora iz cijele serije sto nikako nije u redu, no kad gledam kolegin 75 06 koji vise stoji no radi, te susjedovog 48 06 koji je vrhunski uzas od traktora masniji od najmasnijeg IMT-a dodje mi nekako zao ljudi sto imaju te traktore. I onda se pojavi 40 06 iz prve serije (deutz dijelovi) koji od kako ga ja pamtim nikad nije u kvaru bio i popravi i prosjek
A kad u prosjek uzmemo sve IMT-e u okolici, niti jedan se u skorije vrijeme nije nista ozbiljno pokvario, osim sto je jedan susjed radio generalku na 9 000 sati na 539 i mi cemo na svom ove zime nejvjerovatnije, dok se po torpedima i onom ursusu stalno neki klinac sarafa, krpa popravlja...
IMT je ZAKON