Daj Bobo ne seri, moj stari ima traktore sa zračnim hlađenjem otkad zna za sebe i nikad nije zaribao ni jedan. A motor perem jednom gpodišnje. Kod mene u kraju ima puno 90-tki, oru sa 3 brazde bez problema, a u transportu 90-tka je zakon, moj Agrostar po polju nemože vući prikolicu kao 90-tka.Bobo kaže:Je, dobar motor, kad su kod nas RX-evi po ljetu zaribavali na 6. klipu (Prvi do kabine), isto kao i 90-ke...
Zvali su mehanicare iz tvornice, te je to priznato kao "problem 6. cilindra". naime, u velikim vrucinama i prasinavim uvjetima, ventilator najbolje hladi prvi cilindar, a prasina se hvata na zadnji, jer do njega dolazi najtopliji zrak od prethodnih 5 cilindara, i jos je od silne prasine protok zraka mal... Svaki dan pranje motora i jos ga moras pazljivo u oranju tjerati, jer ako imalo pretjeras, 6. cilindar zaribava. Od tog dana su na posao vraceni Rusevi i IMT-i a do dana danasnjeg Torpedo traktori samo vuku cisterne s gorivom, te prikolice. Prikljucka godinama nisu vidjeli
Zracno hladjenje moze biti kod pazljivog i obzirivog gazde, no kod kojekakvih silibajzera ti traktori nemaju sto traziti. Pogotovo kad je kod nas zemlja laka za obradu, pa se za traktore od 75ks kopca 3x14" plug i ona ne steje puno pod njim, no torpedo se tu vrlo brzo ugrije...
Voda ima nekih 100 puta veci toplinski kapacitet od zraka, te je samim time pouzdaniji medij za hladjenje motora od zraka a o ostalim pizdarijama da niti ne pricam.
IMT je i dalje ZAKON 8)
A imam i Bourgoin sa Perkins motorom, dok s njim imam svakodnevnih ispuhavanja hladnjaka, na svakom jutru čistim mrežu ispred hladnjaka, problema s jutarnjim paljenjem i 40% većom potrošnjom po jutru.