evo i moj glas vamo!zrine892 kaže:danijelcukon kaže:Ja imam torpedo 45 85 god bez prednje vuće. S tim traktorom sam prezadovoljan. Balira, freza, ore, kosi radi sve poslove na opg-u. Jako je pouzdan. Ima mali problem s kočnicama al ako ih se redovito šteluje nema problema. Radim oko 800 r/s godišnje i super sam zadovoljan. Imam i 577 i 539 ali ti traktori su neprofesionalni i nepouzdani. Zato nije u redu da se pricaju neke stvari o torpedu......
huraaa živio danijelcukon
mali je potrosac u odnosu na ostale traktore,jednostavno održavanje....
Nisam nikad vozio RX 100, tak da neznam, ali u usporedbi sa Deutz dx 6.05 (100 ks) TD 9006 je startniji jer je lakši, a i sam motor se čini življi jer 9006 ima bolji zvuk 8) , fijuka ko neki sportak , jer ima takav auspuh.kikic MF kaže:aha hvala na informaciji a daj mi reci jel življi puno ovaj 100 od ovog 90 ili su po startu tu negdje pošto je ovaj 100 teži?
TD 9006 je slabije konstrukcije, getriba je od TD 75, znaci nije baš za neka divljanja što se tiče getribe. Prednji hidraulik može nositi zašto ne.kikic MF kaže:a konstrukcijski kako su jaki za prednji hidraulik i gatribu i tak neke pojedinosti koje se cijene kod traktora. ti si maher za deutz i torpeda
markach kaže:već se puno zna o Torpedo traktorima za nas hrvate najprihvatljiviji i najbolji bio bi super potez ma kaj potez godine da se nazad počnu proizvodit pojedini tipovi koji su se ok pokazali ,npr.da ih počne radit DF tu kod nas primjer u županji gde su kombajni ĐĐ -i kak to njima ide s kombajnima?