. Inače s njim i vučem žito, kukuruze u Slatinu u silose po 2 zmajevke 7 t pa vi sad vidite...
Susjed je sa 48-icom radio 70 jutara, + puno uslužne sjetve kukuruza, pšenice, košnje sa rotokosom... Samo što je on sjedio u njemu cca 350 dana u godini i radio od jutra do mraka. Znao je reći da mu anlaser treba samo jednom na danBimbo kaže:kad bi 45ica radila 40 hektara sa 2 x 14 nebi ljudi kupovali traktore od 200 ili 300 tisuća kuna
DF&Torpedo kaže:Susjed je sa 48-icom radio 70 jutara, + puno uslužne sjetve kukuruza, pšenice, košnje sa rotokosom... Samo što je on sjedio u njemu cca 350 dana u godini i radio od jutra do mraka. Znao je reći da mu anlaser treba samo jednom na danBimbo kaže:kad bi 45ica radila 40 hektara sa 2 x 14 nebi ljudi kupovali traktore od 200 ili 300 tisuća kuna
DF&Torpedo kaže:Susjed je sa 48-icom radio 70 jutara, + puno uslužne sjetve kukuruza, pšenice, košnje sa rotokosom... Samo što je on sjedio u njemu cca 350 dana u godini i radio od jutra do mraka. Znao je reći da mu anlaser treba samo jednom na danBimbo kaže:kad bi 45ica radila 40 hektara sa 2 x 14 nebi ljudi kupovali traktore od 200 ili 300 tisuća kuna
ŠANANA kaže:Karlito, daj mi reci od kud vadiš te slike, imaš doma neke kataloge ili prospekte :?: :?: :?: :?:
Odlične slike, to skeniraš ili????
Ja imam nešto od Torpeda doma, al isto bi trebalo skenirati i postaviti gore