• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
da li neko mozda zna zasto mi hudraulika ne drzi kad je dignem, trebalo bi mi za presu da ima neku sredunu gde biti dize biti spusta i kada se traktor zagreje tesko radi volan bez veceg gasa, hvala unapred !

B

bilogorac

Guest
da li neko mozda zna zasto mi hudraulika ne drzi kad je dignem, trebalo bi mi za presu da ima neku sredunu gde biti dize biti spusta i kada se traktor zagreje tesko radi volan bez veceg gasa, hvala unapred !

Moguce da je pumpa oslabila,dali si ju mjenjao ikad,pokusaj u radu dizat hidraulik i isto vrijeme okreci wolan,pa dok okreces gledaj kako dize poluge pa opiši...

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Daj malo detalja oko drzanja poluga.Jel ne drzi kad dignes ili nemozes regulisati da poluge ostanu u zeljenom polozaju.

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Evo jos jedan slucaj kad ljudi zakuju ili pomjesaju brzine na mjenjacu.Otkovano nasilu uz pomoc snage motora.
Zubi popucali,a posao ogroman za popravku.
p7110047.jpg

By kemolisnik at 2012-07-13
p7110055.jpg

p7110058e.jpg

p7110027.jpg

p7110057w.jpg

Posljednje uređivanje:

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
Daj malo detalja oko drzanja poluga.Jel ne drzi kad dignes ili nemozes regulisati da poluge ostanu u zeljenom polozaju.

kada se zagreje dize sporije, tezi teret dize jako sporo ili nikako, a poluge ne mogu ostati u zeljenom polozaju .

care

Član
Tu od
23 Stu 2011
Poruka
230
Moj 45 iskace iz druge spore i brze ali ja ga ne rastavljam nek se j.be iako mi na zivce ide u tanjiranju 20m i iskoci a kad rukom pridrzavas osijetim da mi cupa ruku prema napred ja ga onda u trecu ubacim i gas.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
vidi onaj razvodnik ispod pumnpe dali on ne hebe jer je mene znalo prije zajebavat da se malo teško kormanio malo ne i hidroulika nekad nije htjela diči pa sm orastavili taj razvodnik (onaj šaraf ispod ) i počistili pa je opet dobro radilo sve a traktor je 80 godište i jakooo je puno radio sa hidraulikom a pumpa nikad nije mjenjana nego samo taj razvodni i dobro radi stalno

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
vidi onaj razvodnik ispod pumnpe dali on ne hebe jer je mene znalo prije zajebavat da se malo teško kormanio malo ne i hidroulika nekad nije htjela diči pa sm orastavili taj razvodnik (onaj šaraf ispod ) i počistili pa je opet dobro radilo sve a traktor je 80 godište i jakooo je puno radio sa hidraulikom a pumpa nikad nije mjenjana nego samo taj razvodni i dobro radi stalno

ma neka sad mi i ne treba, osim kad baliram, ja ne orem nista, a i onako sam ga tek uzeo pa se i ne razumem u njega toliko, hvala ..

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
počelo malo preuređivanje našeg torpeda 75.tice iz 80. godišta prvo je na planu:podizanje kabine i blatobrana za 10 cm(več je obavljeno) i pomicanje naprijed 6 cm, vađenje starog rezervoara van i stavljanje rezervoara po mjeri da dođe sa desne strane(u tjeku) podizanje i malo naprijed čemo stavit volan sa glavom,zatvaranje ali potpuno zatvaranje kabine (pod kabine je odvojen od getribe i ostaloga za 5 cm) buka se JAKOOO smanjuje, prepravljanje kontrolne table i stavljanje zračnog sica od kamiona i najvažnije zbog čeg je počeo ovaj projekt je zbog transporta pa stavljamo gore gume 18.4 r 38 a naprijed 315 x 80 r 22.5 od kamiona da bude brži oko desetak km/h ako se ne varam :rolleyess:slike ču stavit kad stignem poslikati sve i normalno kad bude gotovo(imam neke slike radova) možda malo zvuči čudno da toliko toga mjenjamo u kabini i zašto nije ostalo orginal ali to je zbog više mjesta u kabini i uopče nema potrebe da bude tolika kontrolna ploča tako da sve dođe malo bolje naprijed i zbog mjesta iza sica za sjedenje::weedman:

Posljednje uređivanje:

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
kolka je normalna temperatura na torpedu,mislim na temperaturu motora,radi se o torpedu tx 80.hvala

Najnoviji postovi

Na vrh