diabola1210
Član
- Tu od
- 25 Tra 2011
- Poruka
- 589
Ja mislim da bi trebao bit 62
znam ja za jedan na netu u pdf-u je možeš ga skinut za 7506Jel ima tko katalog od torpedo traktora?
pa zadovoljan sam super ne troši puno a radi sta god treba..
to je baš 6206 a trebo bi bit i 62 ks?
ispričavam se što rendam poruku za porukom ali to je u svrhu da stavim linkove https://www.box.com/shared/17s942cun1 i katalog djelova https://www.box.com/shared/1r8pfrsr1m
evo moga 6206
imas opciju edit, tako da vec napisanu poruku mozes preoblikovat. Hvala
Ovako zzanima me dali ima mozda nosač duplih pumpi koji dolazi na getribu jer sam traktor kupio na otpadu prije par godina pa bi bilo vrijeme da pocnem stavljati upogon a tablicu s brojem getribe su pokidali dole pa neznam koji broj djela je nosač.Deutz motori trose vrlo malo imam silokombanj s deutz motorom od 150 konja i trosi vrlo malo k tome ds radi pod punim gasom cjelo vrijeme.što te zanima?
Ima ga jedan moj frend i koristi ga za šumu. Inače sve uspije potrgat u godinu dana al torped o se drži već treću godinu, istina uspil je potrgat jedino prednji diff na traktoru i nekoliko kardana na vitlu. Ima kandže na svim kotačima i ne štedi ga...
Što je najjače veli da mu troši manje od imt-a 560....
došo je sa problemom mjenjaća ima negdje tema di sam sve opiso..promjenjen je jedan zubčanik(prve i druge) i od tad nikakvih problema
evo i slike kakav je traktor kupljen :
ja mislim da nepostoji bar ne za ove ZF-ice koje ima 75-tica jer nema ni izvod na getribi gdje bi se mogla ugraditi za ove jače neznam ali 75 i 45-tice nemaju sigurno .Ovako zzanima me dali ima mozda nosač duplih pumpi koji dolazi na getribu jer sam traktor kupio na otpadu prije par godina pa bi bilo vrijeme da pocnem stavljati upogon a tablicu s brojem getribe su pokidali dole pa neznam koji broj djela je nosač.Deutz motori trose vrlo malo imam silokombanj s deutz motorom od 150 konja i trosi vrlo malo k tome ds radi pod punim gasom cjelo vrijeme.
za zf getribe postoji jer imam jos dvije rakovice od 120 konja i obe imaju duple pumpe i imam još par nosača ali ne pašeju,a to je rx 170 a ne 75-ticaja mislim da nepostoji bar ne za ove ZF-ice koje ima 75-tica jer nema ni izvod na getribi gdje bi se mogla ugraditi za ove jače neznam ali 75 i 45-tice nemaju sigurno .
e onda je moja greška mislio sam da za ove manje..:mrgreen:za zf getribe postoji jer imam jos dvije rakovice od 120 konja i obe imaju duple pumpe i imam još par nosača ali ne pašeju,a to je rx 170 a ne 75-tica
Hvala a boroj cu zvati sigorno jer mi treba koljevaka za registraciju jer nemgu doci do papira o traktoru a s rakovice paseju na vijke ali me i zubčanici a schluteri mi imaju na motoru duple pumpe U sput prodajem schlutera 1900nisam bas skuzio kaj trebaš ali
rx ima mjenjač ZF T-3550, sličan ili isti ima rakovica 120 i 130.
Zastupnik za zf za htvatsku ti je
HIDROMEHANIKA d.o.o.
Poduzeće za proizvodnju hidromehaničkih cilindara, popravak i održavanje hidrodinamičkih uređaja
Adresa:
Slavonska avenija 26/10, 10000 Zagreb
Centrala "hidromehanika"
+385 1 24 59 050
Prodaja "hidromehanika"
+385 1 24 59 052
Fax
+385 1 24 59 055
ali možeš i nazvati na ovaj broj , jer je ovaj broj stavio član ovog foruma Dare09 u 4 mjesecu ove godine , i rekao da ima nekoliko rastavljenih rx-a , pa bi vjerojatno imao i nešto što tebi treba.
br 095/910-2781 Zlatko