• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

Hrco

Član
Tu od
6 Pro 2011
Poruka
153
pa zadovoljan sam super ne troši puno a radi sta god treba..
to je baš 6206 a trebo bi bit i 62 ks?

Hrco

Član
Tu od
6 Pro 2011
Poruka
153
došo je sa problemom mjenjaća ima negdje tema di sam sve opiso..promjenjen je jedan zubčanik(prve i druge) i od tad nikakvih problema

evo i slike kakav je traktor kupljen :

Prilozi

• torpedo-62-06-1987.jpg
    torpedo-62-06-1987.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 131
  • deutz.jpg
    deutz.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 115

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
što te zanima?
Ima ga jedan moj frend i koristi ga za šumu. Inače sve uspije potrgat u godinu dana al torped o se drži već treću godinu, istina uspil je potrgat jedino prednji diff na traktoru i nekoliko kardana na vitlu. Ima kandže na svim kotačima i ne štedi ga...
Što je najjače veli da mu troši manje od imt-a 560....

mrtacmek

Novi član
Tu od
20 Ruj 2012
Poruka
19
što te zanima?
Ima ga jedan moj frend i koristi ga za šumu. Inače sve uspije potrgat u godinu dana al torped o se drži već treću godinu, istina uspil je potrgat jedino prednji diff na traktoru i nekoliko kardana na vitlu. Ima kandže na svim kotačima i ne štedi ga...
Što je najjače veli da mu troši manje od imt-a 560....
Ovako zzanima me dali ima mozda nosač duplih pumpi koji dolazi na getribu jer sam traktor kupio na otpadu prije par godina pa bi bilo vrijeme da pocnem stavljati upogon a tablicu s brojem getribe su pokidali dole pa neznam koji broj djela je nosač.Deutz motori trose vrlo malo imam silokombanj s deutz motorom od 150 konja i trosi vrlo malo k tome ds radi pod punim gasom cjelo vrijeme.

T

tuaregr10

Guest
došo je sa problemom mjenjaća ima negdje tema di sam sve opiso..promjenjen je jedan zubčanik(prve i druge) i od tad nikakvih problema

evo i slike kakav je traktor kupljen :

Pozdrav Hrco :weedman:
Taj Torpedo se prodavao na oglasniku Auti.hr, zajedno sa još jednim traktorom i nekim priključcima, ako se nevaram bile su neke prikolice ;).

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Ovako zzanima me dali ima mozda nosač duplih pumpi koji dolazi na getribu jer sam traktor kupio na otpadu prije par godina pa bi bilo vrijeme da pocnem stavljati upogon a tablicu s brojem getribe su pokidali dole pa neznam koji broj djela je nosač.Deutz motori trose vrlo malo imam silokombanj s deutz motorom od 150 konja i trosi vrlo malo k tome ds radi pod punim gasom cjelo vrijeme.
ja mislim da nepostoji bar ne za ove ZF-ice koje ima 75-tica jer nema ni izvod na getribi gdje bi se mogla ugraditi za ove jače neznam ali 75 i 45-tice nemaju sigurno .

mrtacmek

Novi član
Tu od
20 Ruj 2012
Poruka
19
ja mislim da nepostoji bar ne za ove ZF-ice koje ima 75-tica jer nema ni izvod na getribi gdje bi se mogla ugraditi za ove jače neznam ali 75 i 45-tice nemaju sigurno .
za zf getribe postoji jer imam jos dvije rakovice od 120 konja i obe imaju duple pumpe i imam još par nosača ali ne pašeju,a to je rx 170 a ne 75-tica:)

diabola1210

Član
Tu od
25 Tra 2011
Poruka
589
Ako nekoga zanima Torpedo TX 75 87.god, ima u Brezinama kod Bjelovara, covjek prodaje, trazi 45000kn.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
za zf getribe postoji jer imam jos dvije rakovice od 120 konja i obe imaju duple pumpe i imam još par nosača ali ne pašeju,a to je rx 170 a ne 75-tica:)
e onda je moja greška mislio sam da za ove manje..:mrgreen:

belarus 105

Član
Tu od
26 Ruj 2011
Poruka
482
nisam bas skuzio kaj trebaš ali
rx ima mjenjač ZF T-3550, sličan ili isti ima rakovica 120 i 130.

Zastupnik za zf za htvatsku ti je

HIDROMEHANIKA d.o.o.
Poduzeće za proizvodnju hidromehaničkih cilindara, popravak i održavanje hidrodinamičkih uređaja

Adresa:
Slavonska avenija 26/10, 10000 Zagreb

Centrala "hidromehanika"
+385 1 24 59 050

Prodaja "hidromehanika"
+385 1 24 59 052

Fax
+385 1 24 59 055

ali možeš i nazvati na ovaj broj , jer je ovaj broj stavio član ovog foruma Dare09 u 4 mjesecu ove godine , i rekao da ima nekoliko rastavljenih rx-a , pa bi vjerojatno imao i nešto što tebi treba.

br 095/910-2781 Zlatko

mrtacmek

Novi član
Tu od
20 Ruj 2012
Poruka
19
nisam bas skuzio kaj trebaš ali
rx ima mjenjač ZF T-3550, sličan ili isti ima rakovica 120 i 130.

Zastupnik za zf za htvatsku ti je

HIDROMEHANIKA d.o.o.
Poduzeće za proizvodnju hidromehaničkih cilindara, popravak i održavanje hidrodinamičkih uređaja

Adresa:
Slavonska avenija 26/10, 10000 Zagreb

Centrala "hidromehanika"
+385 1 24 59 050

Prodaja "hidromehanika"
+385 1 24 59 052

Fax
+385 1 24 59 055

ali možeš i nazvati na ovaj broj , jer je ovaj broj stavio član ovog foruma Dare09 u 4 mjesecu ove godine , i rekao da ima nekoliko rastavljenih rx-a , pa bi vjerojatno imao i nešto što tebi treba.

br 095/910-2781 Zlatko
Hvala a boroj cu zvati sigorno jer mi treba koljevaka za registraciju jer nemgu doci do papira o traktoru a s rakovice paseju na vijke ali me i zubčanici a schluteri mi imaju na motoru duple pumpe :) U sput prodajem schlutera 1900

Tvl-sl 190 konja ful oprema bez prvih ruku 91 godiste cjena 60000€

Najnoviji postovi

Na vrh