belarus 105
Član
- Tu od
- 26 Ruj 2011
- Poruka
- 482
6000 eura ili 60 000 eura ?
6000 eura ili 60 000 eura ?
Djelovi su skuplji nego za fenda zato jer je stvornica zatvorila nisu imali nasljednika a bili su ispred svoj vremena 91 g. Su imali klime vec i okretne kabine polu brzine elekzronskim šaltanjem.motor je schluter a potrosnja mu je isto kao i deutz mozora traktor je odlicankoliko su skupi dijelovi za schliter ?
inače jako zanimljiv traktor , jako kvalitetan .
transmisija je zf , a motor, koja marka ?
nekak mi se čini mwm , man ili liebher .
Raspitujem se o kupnji Torpeda 4006, 4506 ili Deutza tih brojeva, pa zanima par stvari i usporedba. Pročitao sam da su te rane serije Torpeda imale Deutzov motor, ali što je s mjenjačem? Deutz 4006 ima 8+2 standardno, a torpedo? Ima li netko od njih sinkronizirane brzine? Također Deutz ima zadnje gume 32", a torpedo 28", zašto? Ako sam nešto krivo napisao, ispravie me i poučite. :axe:
evo nekoliko slika mog torpeda 75
Pozdrav samed1972 :fball:
Vaš traktor ovako sa slika jako lijepo izgleda, čini se dosta očuvanim :supz:. Nadam se da ste rješili probleme sa mjenjačem i ostalim stvarima :madmana:.
evo nekoliko slika mog torpeda 75
Pozdrav samed1972 :fball:
Vaš traktor ovako sa slika jako lijepo izgleda, čini se dosta očuvanim :supz:. Nadam se da ste rješili probleme sa mjenjačem i ostalim stvarima :madmana:.
pa menjac jos nisam dirao i dalje iskace reduktor kornjaca i 1 i 3 brzina ali ipak ide, zadovoljan sam sa njim i pored ovih problema :gitarist:
pa menjac jos nisam dirao i dalje iskace reduktor kornjaca i 1 i 3 brzina ali ipak ide, zadovoljan sam sa njim i pored ovih problema :gitarist:
to su ti valda lageri u getribi sto ti izbacuje
Hvala a boroj cu zvati sigorno jer mi treba koljevaka za registraciju jer nemgu doci do papira o traktoru a s rakovice paseju na vijke ali me i zubčanici a schluteri mi imaju na motoru duple pumpe U sput prodajem schlutera 1900
Tvl-sl 190 konja ful oprema bez prvih ruku 91 godiste cjena 60000€
to su ti valda lageri u getribi sto ti izbacuje
mislis za reduktor ili za sve komplet da su lageri
mislis za reduktor ili za sve komplet da su lageri
Šta ti zoveš reduktor?
Beli zec, tj. radne brzine ili?
kod mene je prije izbacivao 3 brzinu i uzeli smo onaj poklopac gdje su mjenjači i neznam točno koju ali jednu od onih 3 šipkice pomaknuli mislim da prvu z desne strane ali nisam siguran točno i od tada više nikad problem sam brzinama šalta se ko auto i ne iskače iz nijedne brzinepa menjac jos nisam dirao i dalje iskace reduktor kornjaca i 1 i 3 brzina ali ipak ide, zadovoljan sam sa njim i pored ovih problema :gitarist:
Šta ti zoveš reduktor?
Beli zec, tj. radne brzine ili?
pa mislio sam na ovo sto meni iskace iz kornjace