Te nijedne karike još nisu pošteno ni sjele, a vi več s njima van.nije segrt susjed mi je pa onda znam, karike su mjenjane prije 3 mj i nije napravio 20 sati od onda baca malo i baca ulje na ispušnu granu
Te nijedne karike još nisu pošteno ni sjele, a vi več s njima van.
Ako misliš na one na imbus, da.
Evo jos jedan slucaj kad ljudi zakuju ili pomjesaju brzine na mjenjacu.Otkovano nasilu uz pomoc snage motora.
Zubi popucali,a posao ogroman za popravku.
By kemolisnik at 2012-07-13
Daj koju sliku mjenjaca ili zupcanika.Bice lakse skontati kvar.Obicno je problem lezaji,osteceni zupcanici,
o kojem se to torpedu radi.ja imam 75-ticu i pali on i bez grijača..malo je več slabiji akumulator i ako naprimjer ostane vani(rijetko-jedino dok su pune sve garaže) onda okrene 4-5 puta i upaliTorpedo koji treba grijac nijeTorpedo,zasto ja svojega drzim nego radi palenja jer jos nikad ali nikad nije izdao ni sa akumulatorom od 72ah a grijac nemam jer je otpala spirala i srecom nije napravila vecu havariju.Da je -25 popraceno burom a ja sam na takvom terenu gdje "nosi bura" nikad nije duze od 5 sekundi verglao a da ne upali.
kojeg imas torpada sa ili bez duple vuce mene malo zanima taj 75O6 Dv znam da ima malu potrosnju ali zanima me ostalo kakva im je hidraulika prrdnja vuca kardan itd
Gde je to i kad bilo -25, a kotači propadali 5 cm?ma pali on ko mina..mi smo ga prošle godine v zimi negdje oko pol noći palili i par put je okrenul i vužgal je..vani je bilo oko -25 a mi brali kukuruz tj.išli smo doma a bil je steyr zakapčeni za jednoosovinku i još je bila dvoosovinka iza sve skupa oko 19-20 tona +prikolice 5 tona..bilo je zmržnjena zemlja a kotači od prikolica su malo propali kojih 5 cm a traktor je došal točno med redove kak je bilo osipavano i samo su se kotači vrtjeli na ledu..i odemo mi doma po torpeda koj je vužgal bez ikakvoga problema i odemo po prikolice(ja sam išel i z steyrom za svaki slučaj) ali dok smo ga zakapčili za prikolice jednoosovinka ga je popravem stisnula i ide on bez imalo muke(pod radnim brzinama naravno)... znali smo z njim vuči i steyra dok je ne upaliti štel a torpedo je bez problema upalil..:finga: