• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

markank

Novi član
Tu od
22 Pro 2025
Poruka
20
Puno hvala svima ali nasel sam problem dok sam mijenjal dihtunge na poklopcima stavljao sam i silikon za temperaturu ali sad sam izvadio poklopce silikon se nije primil idem provjerit silikon i istekel mu je rok uporabe

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,550
Kolko god bili novi dihtunzi, ja uvijek stavim tanko dihtmase, neka ga...
I površina nesme bit masna jer se nebu primilo

josip876

Novi član
Tu od
18 Srp 2026
Poruka
5
Curi mi tu na oznacenom orbitol kad motam u desno jel tu ide kakva brtva ili mogu silikonom to i kako je najlakse skinit i izvadit ?

Prilozi

• Messenger_creation_AFE3849F-2818-4859-8B9F-FCE47D33A3E3.jpeg
    Messenger_creation_AFE3849F-2818-4859-8B9F-FCE47D33A3E3.jpeg
    39.7 KB · Pregleda: 19

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,912
Curi zato jer je propustil semering ili oring, ovisno o proizvodaču glave.
Po boji bi rekel da je danfosica gore.

Sa slikonom nebus rešil niš, a skidanje bude zanimljiv posel.

josip876

Novi član
Tu od
18 Srp 2026
Poruka
5
Curi zato jer je propustil semering ili oring, ovisno o proizvodaču glave.
Po boji bi rekel da je danfosica gore.

Sa slikonom nebus rešil niš, a skidanje bude zanimljiv posel.
I skuzio sam da kad smotam skroz u stranu volan se jos okrece da li se on moze reparirat ili drugi se mora uzet

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
855
I skuzio sam da kad smotam skroz u stranu volan se jos okrece da li se on moze reparirat ili drugi se mora uzet
To je kao normalno, kada dođe do kraja volan možeš još pomalo okretati. A curi vjerovatno na semeringu/o ringu gdje ulazi osovina volana, meni je tamo procurilo i to se navodno može reparirati, ali isto tako navodno nema potrebnih dijelova (kod mene je bila orginalna ugradnja - prva petoletka) pa sam ugradio drugu (novu) glavu volana (Bugarska, Rumunjska? - hidraulika Kutina) koja je OK, samo je trebalo pripasivati hidraulične priključke, a tamo je inače malo tijesno (TX kabina).

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,912
Ma ide to, kad se dođe dovde sreči nema kraja...
Semering ili oring ima za kupiti, barem sam ga ja bez problema za ovu Orstu kupil i to pred 10 let.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,912
Kabina je zlo (kad treba popravljati) Ja sam mjenjal crijevo, a čak možda i sva i promjenil sam ga. Trajalo je ali promjenil sam.
Nisam vadil glavu dok je kabina bila gore, ako se dobro sječam dalo bi se ali je muka.
Na tvom mjestu ja se nebi zafrkaval zamjenom semeringa ili oringa baš zbog tog zajebanog posla, uzel bi novu.
Meni je bilo svejedno jer kolega je skinul kabinu, ja samo rezervar a poslije popravka mogel sam probati i u slučaju da nisam usoel popraviti jednostavno bi stavil novu glavu.

josip876

Novi član
Tu od
18 Srp 2026
Poruka
5
Ma znam ali ne bi bas ove kopije kupovo ne znam kakve su a ove prave skupe bas da dam radi semeringa i svega 380 eura ako valja svakako nisam normalan pa cu radi toga se napatit i promijenit to ako bude pomoglo opet ustedut

Najnoviji postovi

Na vrh