je komer , za npr šljivik ili nešto , ne možeš u slučaju ovog travnjaka kojeg održava mali alen 2 x tjedna uzduž i poprijeko gaziti s ursusom i malčerom koji vjerojatno kosi lošije od ove gore grickalice .
A usudim se vjerovati da je taj travnjak natapan jer uz takvu košnju i proljetne vručine brzo bi taj travnjak" izgorio" ,a anda njegov smisao nestaje ..
Također ti je to predložil ZJ , pa pitaj ti njega zašto je kupil kosilicu traktorček a ima doma i" ursusa " ..a i još nekoliko večih i manjih strojeva koji bi mogli malčati
To ti samo misliš?Pokazat ću slike kad se dokopam kompa da vidite kak orsi malčer kosi i šta ostane iza...nema te kosilice koja bi to ostavila
Evo našao sam za malo noviji model pa možda nekome poslužiPozdrav ekipi
ima li neko pdf.uputstva na hr.za mtd 175 500cc model 2011 godina
Primjetio da i kod mene ima malo lufta na prednjim kotačima, pa ako imaš koju sliku da vidim kako si to riješio,Re: Traktorska kosilica ili Traktorčič
Znam da nedjelja nije za rad al se tada jedino uhvatilo vremena za izmjenu ulja na traktoriću,stavio sam poljsko ulje Lotos.
hosting image
A usput sam i podmazao prednji ovjes sa kotačima,da bolje klizi,a naravno i sve pokretne dijelove.Najesen se ide u uređenje prednjih kotača pošto je došao sa tvornički dosta lufta,kao da su dijeca radili pikse.Treba napraviti kako bog zapovjeda,ipak sam nekakvi metalacgiggle):
screenshot windows 7