je komer , za npr šljivik ili nešto , ne možeš u slučaju ovog travnjaka kojeg održava mali alen 2 x tjedna uzduž i poprijeko gaziti s ursusom i malčerom koji vjerojatno kosi lošije od ove gore grickalice .
A usudim se vjerovati da je taj travnjak natapan jer uz takvu košnju i proljetne vručine brzo bi taj travnjak" izgorio" ,a anda njegov smisao nestaje ..
Također ti je to predložil ZJ , pa pitaj ti njega zašto je kupil kosilicu traktorček a ima doma i" ursusa " ..a i još nekoliko večih i manjih strojeva koji bi mogli malčati
To ti samo misliš?Pokazat ću slike kad se dokopam kompa da vidite kak orsi malčer kosi i šta ostane iza...nema te kosilice koja bi to ostavila![]()
Evo našao sam za malo noviji model pa možda nekome poslužiPozdrav ekipi
ima li neko pdf.uputstva na hr.za mtd 175 500cc model 2011 godina
Primjetio da i kod mene ima malo lufta na prednjim kotačima, pa ako imaš koju sliku da vidim kako si to riješio,Re: Traktorska kosilica ili Traktorčič
Znam da nedjelja nije za rad al se tada jedino uhvatilo vremena za izmjenu ulja na traktoriću,stavio sam poljsko ulje Lotos.
![]()
hosting image
A usput sam i podmazao prednji ovjes sa kotačima,da bolje klizi,a naravno i sve pokretne dijelove.Najesen se ide u uređenje prednjih kotača pošto je došao sa tvornički dosta lufta,kao da su dijeca radili pikse.Treba napraviti kako bog zapovjeda,ipak sam nekakvi metalacgiggle):
![]()
screenshot windows 7