• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorska kosilica ili traktorčić

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
927
Takve iste simptome je imao i moj MTD, hladnog jedva na kablove upalio, poslije topao pali, poštelao ventile i poslije problema nije bilo. Samo moja je na hladno teško motor okrenula, kad kompresiju nabije.
Ista stvar, ovoj stavis njen akumulator ili od FAPa jednako okreće. Samo se nateze..javljam kad ih postelujem...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,351
Mislim da ventili sa tim nemaju veze!
Ako ušpricaš benzin i svječica ga zapali to se mora čuti! A drugo je onda snaga, tu igraju ventili!

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,282
Ista stvar, ovoj stavis njen akumulator ili od FAPa jednako okreće. Samo se nateze..javljam kad ih postelujem...
A da probaš malo pogledati,počistiti elektropokretač,mogao bi se začuditi
Znam da su ti elektropokretači za Qrac,ali ako tromo vrti,može biti i da je u tome problem

Najnoviji postovi

Na vrh