• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorska kosilica ili traktorčić

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
930
Takve iste simptome je imao i moj MTD, hladnog jedva na kablove upalio, poslije topao pali, poštelao ventile i poslije problema nije bilo. Samo moja je na hladno teško motor okrenula, kad kompresiju nabije.
Ista stvar, ovoj stavis njen akumulator ili od FAPa jednako okreće. Samo se nateze..javljam kad ih postelujem...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,404
Mislim da ventili sa tim nemaju veze!
Ako ušpricaš benzin i svječica ga zapali to se mora čuti! A drugo je onda snaga, tu igraju ventili!

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,304
Ista stvar, ovoj stavis njen akumulator ili od FAPa jednako okreće. Samo se nateze..javljam kad ih postelujem...
A da probaš malo pogledati,počistiti elektropokretač,mogao bi se začuditi
Znam da su ti elektropokretači za Qrac,ali ako tromo vrti,može biti i da je u tome problem

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
930
Pozz društvo! Ponovo problemi, ovaj put sa akumulatorom. Naime, upali bez problema, drugi put kad zaverglam nateze se i akumulator je do pola prazan, sumnjam na loš anlaser?

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
54
Barem sa voltmetrom mjeriti napon prilikom verglanja, ako nemoze okrenuti, a napon je ispod 10V onda je akumulator; pod uvjetom da su instalacija i kontakti uredni. Kad se to pregleda tek onda bi na pank trebalo ici sa anlaserom i sve sto je u njemu. Ako nemoze okrenuti, a napon akumulatora je iznad 10V prilikom verglanja onda se negdje nekaj grije i mozda se moze i napipati rukom (ako su cetkice onda nema pipanja nego raskopati). Kad upali jel napon punjenja barem 13V? Nadam se da sam barem malo pomogao.

Najnoviji postovi

Na vrh