• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorska kosilica ili traktorčić

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
945
Bit će da je otišao lager na remenici, tako i kod mene ista situacija samo kaj je meni otišao ležaj na španeru remena kosišta.
Što velis brate ? 😭😭😭😭 A kako cu sad da skidam sve ovo😭😭😭😭

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
945
A znam nego prispjelo za kosnju.... Mislio sam da to (ovo sto sam oznacio) nije remenica nego neki klizac ili natezac, mislim, nadao sam se 😭😭😏😏

U manuelu od kosilice nigdje ne mogu da vidim koji je ovo kais u pitanju(probao bih ga narucit preko aliija ili temua jer je mnogo jeftini, od ovih ovdje koji se krecu do 100 e)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,106
Ako misliš kositi kupio budeš originalni remen. Možeš se školovati pa kupiti te zamjenske žvakače, budu jeftine ali kosio ne budeš.
Za pripremu kosilice za sezonu ti si se nadao, čekao, molio da problem sam od sebe nestane. Super i drugi bi tako, ali uglavnom ne ide.
Alat u ruke, uključi pamet, demontiraj, rastavi, defektiraj i napravi što je potrebno.

Vrištanje da ti nešto šušti je baš simpa, ali više pomaže pljunuti u šake i navaliti. Zato hajde primi se posla, trava raste, možeš ti to, majstor si univerzalni. Javi nam kad popraviš i riješiš vrstu remenja za nastavak života kosilice. :ppozdrav: :coffee:🥃

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,606
Imaš zamjenskih remena (recimo marka PIX), samo moraju odgovarati originalnom (po profilu i kataloškom broju) i moraju biti sa aramidnim nitima (kevlar).

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,895
Kupiš original remen, košta ko zlato! Ili kupiš za isto vremensko razdoblje korištenja, nekoliko bezimenih i .... dođeš na isto po orejima, ali si vremenski u Q.
Dobro za to veijeme izmjena malo pročaćkaš po stroju - napraviš leteći servis

Najnoviji postovi

Na vrh