čeka se snijeg pa da vidimo koliko je mališan sposoban sve to guratiPametno osmišljeno podizanje ralice, bez nekakvih cilindara....samo mi se čini malo velika za taj traktor
evo da "pokazem" i ja svoju ralicu - normalno samogradnja, može ljevo , desno i ravno, mehanički se blokira a podiže ju hidraulika, i ima dva kotaća za podesiti visinu a ujedno i prednji kraj je "stabilniji" kod debljeg snjega, ne gura me na stranu , lance imam - samogradnja, i betonski uteg - stavim kad je veći snjeg i kad čistim " cijelom selu "
nije li malo previše zakrivljena, samo pitam
valjda zato da ga ne vuče u stranu jer je težina ralice na tim kotačima, ralica ukošena i predji kraj bi stalno plesao.Čemu ti služe lanci na kotačima koji nisu pogonski:?::?::?:
a jbg susjed ostane bez šahtaAko je bez osječaja, što se desi kad uloviš nešto što nebi trebalo, npr šaht od susjeda?? :rolfer::rolfer:
Čemu ti služe lanci na kotačima koji nisu pogonski:?::?::?:
Ја sam slične ovakve gabarite stavio na onaj moj snowblower i od vibracija mi sijalice stalno crkavaju , nema šanse da bude duže od jednog rada sa turbinom , odustao sam više ih ne mijenjam :axe: