ima li tko kakav recept s čim premazat ralicu da se ne lovi ovakav mokar snjeg.
stroj je ok , a jel ti sad fali iznad neka zastita npr, 2 arnja u luku ili slobodno po izboru i na njih neki lagani pokrov . mogao bi lim, plastika,, da ne pada po tebi dok čistiš ! :scratchS kvalitetnom bojom. Sve ostalo nema baš efekta
imas gde slike tog torpeda ili stavi da vidimo kak izgleda taj protutip u cijelosti
ima li tko kakav recept s čim premazat ralicu da se ne lovi ovakav mokar snjeg.
hvala probat ću imam još malo u karnistru, dal se to još može nabavit u tvom kraju (molve)Čul sam vele ljudi s sirovom naftom i da ne lijepi više.
kako izvesti hidraulicno zakretanaje daske ralice,
1. dva jednoradna cilindra spojena na jednu dvoradnu komandu, tako da se ova dva jednoradna cilindra ponasaju kao jedan dvoradni (jedan se puni-izvalci, drugi se usljed sile guranja prvog prazni-izvlaci.
2. manje izvodivo sa dvoradnim cilindrima.
"i ja planiram dodati razvodnik s dvije ručice i jos i zakretanje na hidrauliku"
ne razumijem ??????
A sto se tice jednog cilindra to je lako, samo tad ralica trpi vece sile, nema upora u tu stranu gdje nema cilindra.
Pa po meni je bolje dva jednosmijerna klipa , ili dva dvosmijerna spojeni paralelno u kontra strane , ovo je čak prihvatljivije
Ovo podržavam iz razloga da se može montirati ''šok'' ventil koji bi spašavao udarce u prepreke
Znači ako je jedan dvosmijerni klip šok ventil nema funkciju zbog različitih zapremina ulja , onda treba dupli sigurnosni ventil ali nije to to
hvala probat ću imam još malo u karnistru, dal se to još može nabavit u tvom kraju (molve)