Ivica Blagaj
Član
- Tu od
- 13 Velj 2011
- Poruka
- 470
Ivica jesi ga povezao ispod??- prednju ploču sa zadnjim dijelom??
Stavio sam mu bočno pločevinu 30mm do polovice iza motora gdje su rupe.
Ivica jesi ga povezao ispod??- prednju ploču sa zadnjim dijelom??
Stavio sam mu bočno pločevinu 30mm do polovice iza motora gdje su rupe.
http://www.lesnik-slo.com/slike/vpetje-skica1.jpg
pogledaj si na lesnik-slo.com. slike možda štogod nađeš i poveži si ga na nacin da na donjem dijelu stavis oslonac potporu na zadnji dio po mogucnosti na ona 4 sarafa na kuku, inace kad naletis na prepreku ukoliko opruge zakazu,ili u vecini slucajeva nebudu dovoljna,.. može puknut kod kuplunga - na zvonu ko čačkalica, vjeruj nijejedan puknuo, ukoliko ga mislis korstit za više čišćenja, (osim dvorišta) lp
Ma ralica čim se preklopi ona preskoči prepreku da se tak izrazim....
slažem se z tobom @ massey pa nije to čačkalica da tak lako puca...i u ostalom i ako zaglavi na nešto prije kotači prešlajdraju ...ili. puca taj sigurnosni šraf i pusti ralicu...
Ak voziš samo 10km na sat ,prije češ s glavom završit u prednjoj šajbi nego če kotači proklizit:icon_thumright:
koliko ja znam za razgrtanje snijega netreba nis bit dosta je samo ploca naprijed jer ako ima federe neb se smijelo nista dogodit drugo je da zemlju kamenje i to ides gurat a nemas federe onda bi moglo doci do puknuca traktora,ali ovako nema brige samo gas
Za guranje zemlje i kamenja ralica nesmije ni imati preklop, mora biti kruta i drugačije izvedbe.
1.90 je siroka, a mislim da je dovoljno cvrsta za tu sirinu.