• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorske RALICE

breza

Član
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
744
Re: traktorske ralice

promašaj za 80km :D ,no da ne kompliciram -Nova bolnica u Dubravi -Zagreb

Z

zetor,torpedo,imt

Guest

Ja sam inace iz Like, prije 3-4 godine zimi je pao snjeg oko 100-120 cm,.nanosi su bili i po 7 m. covjek i z odrzavanja ceste sa catarpillarom od 180 ks je cistio lokalni put duzine 2 km cijeli dan.sljedeci dan je cistio cestu kroz moje selo kad je naisao samo sam mu vidio vrh kabine,a on je visok oko 3 m mozda i vise, a inace ima klin od 4 m,kaze covjek papucica na podu cijeli dan i pici 30 km/h pod punim opterecenjem.e ljudi da vidite koji je to dozivljaj. :mrgreen:

A

aljmas

Guest

jel ima netko za prodati ili adresu gdje se može nabaviti guma koja ide na dno ralice(ovo što ide po asvaltu)

može i na mail dskobic@gmail.com

A

aljmas

Guest

molim vas lijepo jel možete reći koliko se naplaćuje uslužno bacanje soli i čišćenje snijega

činjenica je da traktor nema neko veliko opterećenje ali ipak su to ekstremni uvjeti obično u 4 ujutro

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

sat dežuranja 80kn...sat posipanja soli oko 160kn....sat čišćenja oko 280kn

Z

zrine892

Guest

samo mi nije jasno...to sto te pitao usluge ciscenje...jel to privatno koji to radi ili oni koji voze kamiona u cestingu ili u zimskoj sluzbi?

zjockoo

Dobro znana faca
Tu od
15 Ožu 2007
Poruka
1,448

Za tu lovu bi i ja išao čistit bez problema... :mrgreen:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

roko kaže:
sat dežuranja 80kn...sat posipanja soli oko 160kn....sat čišćenja oko 280kn

Ista cjena i kod nas- za sat čišćenja sa traktorom od 100 KS dobije se 40€.
Koliko mi je znano ide to po KS, znači manji traktori manje dobiju. A koliko je to neznam, znam samo za ovaj primer od 100KS.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

dobro si pogodio posao. Jesi se javio na natječaj?

A

aljmas

Guest

ma ne to čistim jedan trgovački centar

i to napravim za sat-dva i gotovo aj doma

je dobra cijena ali nemam baš komintenata

Z

zrine892

Guest

aljmas kaže:
ma ne to čistim jedan trgovački centar

i to napravim za sat-dva i gotovo aj doma

je dobra cijena ali nemam baš komintenata

a da cistis staze i slicno parkiralista?

I

intrac df

Guest

Kod mene u BiH ja naplatim za odrzavanje puta ove godine 300 KM po kilometru(komunalno vjerovatno naplati vise od opcine).Tu spada razgrtanje snijega i posipanje soli pomijesane sa rizlom ako je potrebno.To je za ovu zimsku sezonu a to zavisi i od kategorije puta ja sam dobio oko 30 kilometara.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,250

intrac df kaže:
Kod mene u BiH ja naplatim za odrzavanje puta ove godine 300 KM po kilometru(komunalno vjerovatno naplati vise od opcine).Tu spada razgrtanje snijega i posipanje soli pomijesane sa rizlom ako je potrebno.To je za ovu zimsku sezonu a to zavisi i od kategorije puta ja sam dobio oko 30 kilometara.
300 marki za cijelu sezonu nebitno koliko snijega pada ako sam dobro razumeo????

u jebote pa ja sam onda prejeftin
ne smem ni da kazem moje cijene :oops:

I

intrac df

Guest

Tako je nema veze koliko je snijega koliko je kod tebe i koliko cistis.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

da ispravim grešku od prije par stranica....
sat dežuranja je 80kn, sat posipanja soli je 160kuna, a rad sa plugom (ralicom) i posipanje soli je od 400-500 kuna ...sve su cijene bez PDV-a....
pao sam na guzicu kad sam vidio cijenik :shock: :shock: :shock:

Orsic

Član
Tu od
30 Kol 2009
Poruka
415

evo konacno da sam i ja nakon 2 god. stajanja poceo zavrsavat svoju ralicu za carrara....

bit ce jos slika,nabavi sam i dvosmjerni cilindar,i novi dvosmjerni razvodnik....

zjockoo

Dobro znana faca
Tu od
15 Ožu 2007
Poruka
1,448

Koji kut zakretanja ćeš moći dobiti na ralici? Stavi dolje nož (ako možeš od Hardoxa) na vijke tako da ga možeš zamijeniti kada se potroši.

Na vrh