pa kaj ima veze zakaj radi budale od forumaša ak je neko za kupit bu kupil a pogotovu kaj se ovde vidi kaj je sve promjenjeno a i bilo bi za usporedbu kad bi neko prodaval isto takav i u takvom stanju za manje novce ali ovdje to nije slucaj
i ja sam kupil neke prikljucke malo isprobal i videl da je promasaj i kaj bi sad to trebal prodat u pol cene nekom ,,,nek stoji
jel zna ko gdje bi se moglo kupit zadnji kraj od kombinirke tak da se da sklopiti i lakše transportirati ,, videl sam nekad davno na nekoj slo stranici na prodaju al me nije tada zanimalo
zjoćko ali problem je što većini treba neko pomagalo tipa HU , ili tako nešto manje , ovaj tvoj izlazi iz granica lakog pomagala , skoro da ide u kategoriju bagera
većina njih nemože da se okrene preko kabine jer je okretanje na letvu a ne hidro motor , ali su lakši , to jeste
nego pomenuo si da ti rusa htjelo da ugasi , pa koliku pumpu si stavio :scratch
Evo konačno sam dobio video od iskopa dvorišta... Onaj drugi na kojem čupam panj nisam uploadao zbog jako loše slike (slaba kamera na mobitelu snimatelja)...
http://www.youtube.com/watch?v=3L81XvWHEtw
Evo tek sad se smijem ..ovo je tvoja subjektivana procjena ili si radio usporedni test ?
Važno je napomenuti tip zemlje u kojem kopaš ..to nije zemlja , to je prašina .
Čak i ispod onog betona...
Nema veze , dobro ga reklamiraš ..mada ne vidim zašto ne ja ovdje komentirati ..ovo nije oglas?
Zjocko hocesli da mi poklonis taj utovarivac ? Ako ti ne valja meni ne bi nista na njemu smetalo ..
Ti utovarivači nisu namjenjeni za kopanje kanala niti išta slično,znam iz vlastitog iskustva,oni su preslabi i nejdu previše u zemlju. Imamo isto taki utovarivač samo je marke Lifam-(made in srbia). Utovarivač ovak za đubre tovarit je ok ali za kopat je preslab,kad smo kopali morali smo najprije sa plugom izorat zemlju a onda ju sa njime pokupit.
A kakvi su Mikrus ?