Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Kolko si platio kosilicu u Makedoniji?
Zašto 2T,ja imam kosilicu sa Brigss motorom i kosim po svakakvim kosinama godinama i ništa joj nije. A gdje da kupi novu 2T-tnuOvo je jako lijepi i vjerojatno dobar stroj za manje površine u ravnici. Za veće nagibe treba dvotaktna s čim većim pogonskim kotačima.
Koju god da koristiš nećeš pogriješit, najbitnije je da ima masti. Ja svoju 535 rxt nisam sigurno tri godine mastio, no nisam je puno koristio pa nije bilo štete. Jedino što nikad nisam siguran koliko je masti dovoljno.Pozdrav svima. Molio bih vas za savjet, sa kojom masti je bolje podmazvati kutni prenos glave od ove dvije na slici? Imam HUSQWARNA 535 RXT novi trimer došlo vrijeme da se podmaže a ova husqwarna mast je univerzalna koliko sam vidio a stihl je baš za kutni prenos. View attachment 26828
Neodgovara korak navoja.Ja koristim od Husqarne, jedan put godišnje, al ne vrtim maximalne okretaje, nije nešto velika trava i to je to. Dal taj stihlov navoj odgovara Husqvarni?
690 eu je koshtala sa 4x4Kolko si platio kosilicu u Makedoniji?
Osobno nikad na svojoj nisam niti probao stavit nož iz razloga što radim u kršu. A tvoj olabavi zbog vibracija, a da probaš stavit nekakvu šajbu ili mijenjati šaraf.
Nikakve plastike na vidljivom mjestu nema, sve je metalTo su ljudi imali probleme koliko sam čitao na husqvarnama,vjerojatno imaš maticu sa plastikom,pa ako si je puno puta koristio,probaj je za početak zamijeniti sa novom,jer se s vremenom plastika istroši,a upravo je ona drži da se ne odvrće