VAVO
Član
- Tu od
- 7 Tra 2012
- Poruka
- 191
da skini plavu i doći ćeš do oprugeDa li se onaj plavi dio može skinuti da se dođe do opruge unutra?
da skini plavu i doći ćeš do oprugeDa li se onaj plavi dio može skinuti da se dođe do opruge unutra?
Kod mene se tako ne skida,ja moram skinuti komplet onu plastiki s 2 kopče i kolut sa strunom i tek onda skinem onaj plavi čep ali on kod mene ide van prema gorePrimi za plavi dio, lagano ga naginji u krug i izvlec prema dolje:
View attachment 51158
Samo...moglo bi ti se dogoditi da ti poslije ispada ako feder bude prejak.
Kawasaki tj 45e(ramda), vec 8 sezonu originalni filter zraka i svjećica.Radim puno sa fs 240 stihl ne samo sebi nego i drugima. Kosio sam jedan vočnjak sam skoro mjesec dana jer ne mogu svaki dan. Morao sam staviti ninja blade jer je trava bila ogromna i tako je išlo. E sad me zanima koliko često vi mjenjate filter zraka, goriva i svječicu ? Nakon jedne godine ili češće pošto filter zraka se crni već nakon tjedan dana upotrebe.
Često čistim trimer ne samo filtere već i skidam plastiku i ispuhavam sa puhačem. Čak čistim trimer i traktor kosilicu više od auta😁 pošto mi je usluga košnje trave jedan od poslova.
A jamstvo, nije valjda upravo isteklo?Trimer je kupljen nov i potrošio je 15 tak rezervara
Nije upravo,nego je isteklo oko godinu danaA jamstvo, nije valjda upravo isteklo?
Drago mi je da sam pomogao, stiga trimeri bi trebali biti kvalitetni i dobri. Nadam se da ćemo vidjeti slike kada stigne stroj i naravno prvi dojmovi@dajc1 bit će stiga ova STIGA MOTORNA KOSA - TRIMER - BC 545 B (1,25kW)
Ako ne bude takve, onda veći brat STIGA MOTORNA KOSA - TRIMER - SBC 646 D (1,5kW)
Hvala što si mi bacio bubu u uho.
Za sada se dobro drže,a i produžio sam šipku pa će biti veće preklapanje,onaj u reduktoru je i četverokut i ženski i muški kao nov,jer je pri radu s obzirom da su prema dole u njih šipka upala punom dubinom ok 3-4 cm pa je tu ok,a ovaj kod kuplunga je bogec bio samo malo utaknutA kak izgledaju oni ženski firkanti u reduktoru i pri šalici zvona kuplunga?