Je, imaš praf kak pratim tko kaj i kak podmazuje, ali to ne znači da si ne nabaviš boljšu flaks glavu od ove iz paketa i da japanku ponekad podmažeš kak sam rekel, se za tvoje bolje jer nisem pizdojalec (onaj koji je jalen da i drugi uživaju dok bi delali)😉👍Slabo ti to pratiš, skoro nikako!
Nisam ja pitao za podmazivanje sajle na mojoj Mačiti. 😁
Zato je tu de luxe (aspen) gorivo, da te podsjeti kak je benzin jeftinSve više bude zaribavanja..tko si može priuštiti bogatu smjesu po toj cijeni goriva?..
Ak si priuštiš za benzin, onda ulje cvajtakt i nije neka cijena...Sve više bude zaribavanja..tko si može priuštiti bogatu smjesu po toj cijeni goriva?..idem ja uzet još jednu garnituru torxa..bude posla..kupim alat za kune a za par dana zaradim eure..hm
Postoje i drugi benefiti od aspena..npr. ostane ti kvalitetn kernister..zas li ti koliko je motorki sjebano radi plastike koja nije podnašala benzin?..ima benefikta i na motoru .ali ti sigurno nisi to isprobaln da bi to znal samo podjebavas kupljenca.Zato je tu de luxe (aspen) gorivo, da te podsjeti kak je benzin jeftin![]()
I ja sam svasta cuo o tom Aspenu i bio ulju za lanac,ali nista dobro!!I opet dzabe sve,opet ga guraju i siluju...Postoje i drugi benefiti od aspena..npr. ostane ti kvalitetn kernister..zas li ti koliko je motorki sjebano radi plastike koja nije podnašala benzin?..ima benefikta i na motoru .ali ti sigurno nisi to isprobaln da bi to znal samo podjebavas kupljenca.
Imam dva Husqvarna karnistera, pa su valjda jednako dobri ko i ovi jednokratni.Postoje i drugi benefiti od aspena..npr. ostane ti kvalitetn kernister..zas li ti koliko je motorki sjebano radi plastike koja nije podnašala benzin?..ima benefikta i na motoru .
Nisam, jer meni ne treba, ali ne velim da ne valja... Pa pila mi traje skoro 30 let i bez toga, s jednim servisom rasplinjača.ali ti sigurno nisi to isprobaln da bi to znal
Nije mi ni na pameti i nemam nikaj protiv njega.samo podjebavas kupljenca.
I te husvarna kernistre si valjda kupil..kad to razbiješ u cijenu aspena aspen bi te došel badavaNisam, jer meni ne treba, ali ne velim da ne valja... Pa pila mi traje skoro 30 let i bez toga, s jednim servisom rasplinjača.
Kupil sam kantu Husqvarninog pred jedno 15 let... Bilo je crno ko rabljeno ulje iz IMT - a i imalo je trunja na dnu, tak da ga nisam ni nalijal u pilu, u strahu da se ne zaštopa pumpa ulja. Završilo je "na lomači u šumi", a i dalje točim najbolji INA Lancol.I ja sam svasta cuo o tom Aspenu i bio ulju za lanac,ali nista dobro!!I opet dzabe sve,opet ga guraju i siluju...
Ja imam 1 kanister od 10 lit od ulja Super 3, a mješavinu si slažem u kanistrima od 5 lit, od demineralizirane ili destilirane vode za peglu, iz naših trgovačkih centara.Imam dva Husqvarna karnistera, pa su valjda jednako dobri ko i ovi jednokratni.
Jednog jesam...za 50-tak kn, davno u Austriji. Drugog sam dobil.I te husvarna kernistre si valjda kupil..kad to razbiješ u cijenu aspena aspen bi te došel badava
Svoja dva Jonsereda i električnu Makitu. I jednom na probi H560Xp. Stihlove, na žalost, nisam nikad niti probal.A kaj se tice motorke ne navlaci me na led jer znam koje si sve pile u međuvremenu koristil i kak..ne želim više privatno razvlaciti po forumu da ti dokažem da pišeš površno da ne velim neistinu.
S mojim kalam kratke i polmetrice. Izrada mi je donesla puno iskustva i veselja, a sad služi svojoj namjeni.Ali mogu reči ono kaj sam vidim na forumu..napravil si kalač a na slikama vidim neki drugi