..i nosim u ovlašteni servis da ne izgubim garanciju .
joj daj naj me s tim ..ni ovi moji kinezi ne bi bili tu da nisu u mojim rukama .
Uz prvi sam dobio 2 glave , u prvoj košnji , prvog točenja potrgao sam tri glave .Kako , nakon kaj sam potrgao drugu glavu popravljao sam prvu , 2+1 = 3 .
gotova košnja ..iskustvo ulaganja flaksa u te glave se ne može opisati , trebaš 4-5 treznih ruku .
kurblin bolje da ne pišem, ne bi mi vjerovali , zadnji kvar na kurblinu je bio da mi je puknuo jedini metalni dio u njemu(osim opruge) .Pukla je ona L žica koja hvata šalicu na radilici.
Kao se vidi ni na jednom nije orginal ručka .
Na drugom trimeru glava ili dvije koja dođe uz njega nije ni došla doma , da ne bi pao u napast da je montiram na trimer , odmah po t45 ..glave , trokraki nož i naramenice ..štitnik za uši ..reciklaža..odmah
Balast utezi na karburatoru odmah dolje ..na jednom se rastopio štitnik auspuha , kad se opečem ....mmm..čuvaj me se .
naramenice i ta sranja , 0 bodova , imam pojas od auta ..radio sam kopče , šivao spojeve ..drama .
na jednom sam popravljao AV (možeš misliti) spoj ..ubrzo moram i na drugom .
Ali , kad dođe ta minuta , uhvatim za cijev i tresnem po stupu ..pokupim sve ono od sthila i idem po drugi -kinez
hoću reći , tko ne zna šerafati po tome - bježi od toga , amen