• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

CK1

Član
Tu od
30 Lis 2021
Poruka
86
Ček male! Je l vaga baždarena? :ppozdrav: :unsure::hahah:

To ti je vaga za žene…pokazuje bar 5 kila manje :ROFLMAO:

Ili što bi rekao jedan moj poznanik-Kupovna vaga, uvijek mora pokazivati manje, a ima i prodajnu, ta uvijek pokazuje više 😅

Za sve nevjerne Tome, odvagnuo ponovno sa "baždarenom vagom", pa da se i ja malo nasmijem onda. :) Vaga kaže cca. 7,60 kg sa praznim spremnikom, a toliko kaže i tvornica. Znači da "ona" vaga gdje sam vagnuo ADK u postu ne laže baš puno i da se slaže sa ADK specifikacijama o težini. :ppozdrav:

AgroPower.hr
ADK AW BC430T - cca. (7,60 kg)

Prilozi

• IMAG6734_1.jpg
    IMAG6734_1.jpg
    30.6 KB · Pregleda: 14

CK1

Član
Tu od
30 Lis 2021
Poruka
86
Nije ni ova baš precizna ako ćemo biti iskreni, zna varirat, ali ako se uzme u obzir nekih 300 g +/-. to je onda tu negdje i to je dovoljno za nešto odvagnut i znat približnu kilažu.

Moram priznat da me iznenadila, mislio sam da će ADK ipak vagnut više ali pokazalo se da nije, iako je nešto teži od Einhella.

Najnoviji postovi

Na vrh