Ček male! Je l vaga baždarena?![]()
![]()
To ti je vaga za žene…pokazuje bar 5 kila manje![]()
Ili što bi rekao jedan moj poznanik-Kupovna vaga, uvijek mora pokazivati manje, a ima i prodajnu, ta uvijek pokazuje više 😅
Ipak sam morao podesit novi rasplinjač, nije motor radio kako treba. U leru se to nije osjetilo, ali pri jačem gasu mi je čudno radio, pa sam H diznu pritegnuo za 2 okretaja, smanjio mu dotok goriva i to dok je radio, jer se sad fino kroz rupu poklopca motora može podešavat u radu. Nakon toga milina, baš je fino primao gas u visokim okretajima kako spada, drugi motor nakon toga. Previše je goriva dobivao i to ga je zezalo, sad radi ko pravi cvajtakter.Dali si novi rasplinjač morao podešavati ili si ga samo ugradio ?
Budem, ali kako god ono valjalo nije, baš je loše radio pri visokim obrtajima i k tome se sav motor tresao, tako da je podešavanje rasplinjača preko H dizne bilo nužno. Skužio sam odmah po zvuku da nešto ne valja jer mora imati onaj reski dvotaktni zvuk kad je u visokim, a sad ga ima kao i sa starim rasplinjačem. Uz to ne trese i ne dimi više toliko, tako da je dobro ispalo.Prati potrošnju, ako ti se čini da dosta dugo možeš kosit sa jednim rezervarom možda si mu previše smanjio gorivo.
Partner je sad Husqvarna.Dobro je kad imaš servisni priručnik, ja od ADK imam neki jadni korisnički, tako da nije od neke velike pomoći, barem u ovom slučaju.
Kad si spomenuo Partnericu to mi je slijedeći pacijent koji čeka popravak. Koliko čujem od čaleta radi, ali kad se nagne onda se gasi, vjerujem da se membrana stvrdnula, pa ću od tuda krenut, ali prvo moram vidjet gdje nabavit dijelove, jer je kupljena u sadašnjoj STIHL trgovini/servisu ali je više ne drže, a time dolazimo do onoga da od njih koristi nemam. Agro Moto ima dijelove ovako brzinskim pregledom, pa ću vidjet ima li još negdje gdje bih mogao potražit.
• PARTNER 351 - (motorna pila)
Speed cut test Partner 351, Stihl ms 211, Stihl ms 261C-M chainsaws