ja preporučujem podešene vijke za razliku od onih tvorničkih...........Kad je zadnji dif več bio vani sam i dotegnuo vijke tanjurastog koji su bili sasvim losani a još uvjek osigurani sa limičima tak da svakom preporučam da kad je rukavac skinut da proveri i vijke koji drže tanjirasti za glavu difa......
pozdrav forumaši kolega Belscak
,i meni se to zna dogodit sa klinovima,od automobilskog prednjeg amortizera ti je klip u knap,nađi na nekom otpadu stari amortiz. i gas...
Triba ti brusilica,bušilica svrdlo fi 4mm,malo zezancije i napraviš par komada
Moze malo pojasnjenje u vezi utega? Koja im je svrha...? Imam jednu umjerenu nizbrdicu/brijeg na terenu...jel imaju tam kakvu svrhu?Koliko i ja vidim iz slika za košnju su gume sasvim OK , a ako im želiš pomoć slobodno skini i utege jer oni ti ništa u košnji ne koriste ,, osim ako ne kosiš u nekim ekstremnim uvjetima talk):
Moze malo pojasnjenje u vezi utega? Koja im je svrha...? Imam jednu umjerenu nizbrdicu/brijeg na terenu...jel imaju tam kakvu svrhu?
Da drze tomicu "blize"zemlji..?
Jos jedno pitanjce, u drugoj brzoj se starom desilo dok je kosil da mu je ispal iz brzine sam od sebe...tu i tam koj put...ideje?