Hehe , ma stari ga je nekad kupil kad je bila inflacija, kao bude doma radil poljoprivredu, ali je krenul u biznis, i maltene koristili smo ga povremeno za prijevoz drva iz vrbika i neki sitni prijevoz, a ostatak vremena je u garaži po plahtom...
Meni je sad to dopizdilo, a i treba mi za prijevoz nekog namještaja i biljnog otpada, pa reko da ga sredim i registriram, dok još nekaj ne preokrenu zakon pa da ne bude belaja..
Filter ulja i ulje sam mijenjal zadnji put pred tri godine, odonda je napravio 10 radnih sati, ali budem sada to odradio prije rege, več sam zaboravil koja je preporuka za ulje za taj traktorčić?
Slike budem još postal kada ga cijeloga zacifram za regu, zmontiral sam trokut, stavil mačje oči dal treba još šta?
Inače sat radi normalno nije zaštekal...
E da moram i naftu zamijenit ova unutra je stara kakvih 3-4 godine:icon_blackeye:
Da jedino gas ručni nekaj zeza, odnosno gasim ga da ručno povlečem sajlu, to je stari nekaj zmrdal, ali imam doma dijelove, inače kad sam zadnji put bil sa starim u BJ, kupili smo po 3/4 filtera, sajle za rezervu i pun kufer dijelova, jer je stari brijal da ih možda više nebude za nabaviti:icon_eyes:
Cerada je tu nužno zlo, to smo nekad pripasali, a vjerojatno budemo dali to obući u pocinčani lim da nečemu liči, inače planiram kupiti za njega prednju ralicu i koristiti ga zimi za čišćenje jer imam veliki dvor.. Bezano uz ralicu dal tko zna dal ima kupiti nove za njega u hitnneru ili primi ( za primu nisam siguran dal još radi ili je propala..?)