Evo me, ma lijepo radi i onda kak bi rekel, počne neravnomjerno raditi, kao da auto u leru počne na momente ići na 1500okretaja a normalno je 1000, i to se dešava kada radi recimo sat/dva u komadu onda počne..
Nekak mislim da je pumpa u pitanju, inače uspješno sam riješio ručni gas, odnosno sajle i one plastike, glup sistem trebalo mi je 4 sata da skužim kak se podešava.
Zamijenjeni svi filtri, naravno povlekel mi je zrak:smile: kad sam mijenjal filter goriva, pa ako bi se isto nekome desilo da se ne mučite ko ja, potrebno je samo na dolaznom crijevu na pumpi odvrtat mali šaraf i tu ispušta zrak onda, to napraviti par puta i radi poslije bez beda.. znači dolazno crijevo goriva koje ide od filtra goriva do pumpe goriva, on na samom vrhu ima šaraf koji se odvida i tu krene gorivo, ako ima zraka u sistemu onda idu mjehurići..
Skinul sam odma i rezervoar, zlijal staru naftu, riješil problem sa strunutim gumama, kupil sam šarafe i podloške i riješil kak Bog zapovijeda, odmastil/isčistil cijelu mašinu / rebra cilindra..
Pomalo idu radovi kraju..:smile: