Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ja ti imam 821 i sirina od kraja do kraja blatobrana je 104cm,za 818 neznam ali pretpostavljam da su istih dimenzija.
Ps imam ti ja tv821,800radnih sati,10ak godina je kod nas i razmisljam o prodaji radi kupnje veceg,imam i frezu i roto malcer,pa se javi ako si zainteresiran.
Poz forumasi, imam Tomu 826, promjenio sam anlaser i akumulator i neče da mi pali.
Prije mi je palio, ali sad neče. Može li biti do instalacije ili nešto drugo?
Prvo provjeri smjer okretaja starog i novog alnasera a ako je i to u redu onda ,,,,,majstor da vidi jer ovako ,,,,,,,,,, puno stvari koje treba pogledati ali ipak onaj ko se kuži u motore:icon_eyes:
Tomo je dobio nov akumulator,starog sam več dva put dopunjavo jer mu je malo zafalilo za upalit.Sad se nadam da če neko vreme to bit ok.:icon_thumright: adult image sharing image url
@abarth imao sam ja na tomi isto taj bosch silver s4 i nakon što je se jednom ispraznio bio je gotov, uopće neznam razlog zašto je se ispraznio doduše bila je zima ali i sada je drugi akumulator u tomi pa se zimi ne isprazni. Pokušavao sam puniti ali opet ništa, samo svjetle sijalice od ulja i alternatora i izbaci alanser. To je bilo u garantnom roku ali sam izgubio račun tako da nisam mogao reklamirat.
pozZ...
malo off topic, barem što se tiće trenutne rasprave, ali zanima me slijedeće.
Mislim da sam pročitao 90% posto foruma o TV-ima i sad me zanima slijedeće.
Serija 800 je zaista dosta teža od 400 i 500 te se negdje uspotređuje sa serijom 700 - u nekim dodirnim točkama. Težina je isto znatnija, pa se dovodi u pitanje snage pogotovo u slabijim verzijama (LDA 100), pa me sad zanima, može li se recimo na 818 ugraditi LDA 672?
Ja mislim da je na ovom baš ta prerada uradjena.Prodaje ga kao 830 ali kad se bolje pogleda se vidi da su felge i gume od malog serije 800. free picture uploadPo crvenoj farbi motora bi se moglo reč da je ugradjen motor od 730.
Evo ga i sa zadnje strane vidi se po blatobranima da je bio 1m širine origi a 830 je origi 1,2m. image upload no size limit:icon_biggrin:Za ovog sam skoro siguran da je prerađen iz malog u velikog,tako da se sigurno može.