• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 800

neno21

Član
Tu od
15 Pro 2009
Poruka
52
Lamela ce proklizat,popustit pod odredenim oprerecenjem ovisno kako je podešena na samoj glavi . Jel tako.

danijel09

Novi član
Tu od
10 Velj 2015
Poruka
15
Malo sam čitao po forumu o kardanima i imam još jedno pitanje za iskusnije. Oznaka na kardanu VS je zaštita od preopterećenja, a PS prenosni moment u jednom smjeru ali nije sigunosna. Po vama koji bi ja kardan trebao kupiti za Tomu Vinkovića 821 i strojometalov roto malčer SRMK 100?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,193
radim sa jednim i nisam baš nešto oduševljen,jako jako malo ga se koristi stalno mu je nešto djelom zbog neodržavanja djelom zbog jednostavno loše izvedbe,vuče on ovaj podrvač al taman do glistine kuće

Prilozi

• IMG_2326.jpg
    IMG_2326.jpg
    82 KB · Pregleda: 296

VinkovicTomo

Novi član
Tu od
21 Srp 2014
Poruka
24
Pozdrav,

zanima me dimenzija serafa koji spajaju konstrukciju iznad vozaca s traktorom.

tomo.jpg

daus

Novi član
Tu od
23 Velj 2014
Poruka
18
Moj TV 830.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=hXOOgqMQ3yY&feature=youtu.be[/YT]

budo826

Novi član
Tu od
22 Ožu 2015
Poruka
1
Koji remen za TV 826??

Danas mi je pukao remen na TV826, da li neko zna dimenzije remena? Slavija motor.

Posljednje uređivanje:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Re: Koji remen za TV 826??

Pa pogledaj na njemu piše dimenzija,ak se ne vidi ga izmjeri ili uzmi sa sobom u trgovinu.Tih modela među forumašima baš i nema tak da težko da če ti tko napisat dimenziju.

vugy

Novi član
Tu od
19 Pro 2013
Poruka
17
Ja imam ef95 i ja zadovoljan. Pretežno kosim visoku travu i nešto trnja i meni funkcionira ok. Ima i puno boljih ali i cijena je odmah puta dva.

tmzv

Novi član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
7
Pozdrav forumaši,od nedavno sam vlasnik 826 i imam malo problema pa bi molio za pomoć
u drugoj brzini i brzoj i sporoj kao da preskoči na svakih 50 metara i čuje se jak udar,na desnom prednjem rukavcu nekad se čuje gadan zvuk kao da negdje željezo od željezo struže ali ne uvijek samo ponekad. Hvala

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
606
Pozdrav, da li je neko probao da radi sa malcerom i tv 818, ali pravi malcer, ne onaj okrugli i koji bi mogao zahvat da ide, koristio bi za kosenje trave izmedju malina i kupina i takodje u prolece da samelje one maline i kupine koje su otpad

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,459
u prolece da samelje one maline i kupine koje su otpad
Ovo bolje izbaci i zapali da ti ne ostanu bolesti u nasadu.

jacko

Aktivni član
Premium
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
143
Bok,

Uredio sam svojeg 821 i pripremio za sezonu, kad eto vraga. Malčiram nisku travu i čini se da se cilindar grije - dimi se ko zmaj!. Polio sam doduše s malo nafte kad sam odzračivao nakon promjene filtera, al nekako mi se čini da je to ipak previše... Mislim da bivši gazda nije baš čistio oko cilindra pa nema dobro hlađenje.
Posao mi čeka hitni pa vas molim brzinski savjet tko zna kako najbrže ispuhati/isprati oko ima smeća oko cilindra?
Ja bi od strane auspuha, skinuo ga dolje pa onda limić oko cilindra na toj strani i onda kompresor/minivaš? Ima možda bolji/brži način?
Hvala na odgovorima -frka mi je s vremenom pa nemam vremena puno raskapati...!

Evo riješio kao što sam bio i napisao. Ako kome zatreba brzinsko čišćenje ovo gore je dobar i brz način. Dodati samo treba da kada se poklopac skine treba komad žice sa malim "kljunom" da se izčisti smeće i onda sa skinutim poklopcem upali tomo. Budite spremni na tuširenje smećem :p:

Posljednje uređivanje od moderatora:

danijel09

Novi član
Tu od
10 Velj 2015
Poruka
15
Ja sam vlasnik Tome 822 i nemam problema s njim al dobro je to znati. Nemam puno iskustva s njim jer sam ga kupio prosle godine, al ko zna možda mi to bude potrebno.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Tovar od danas koji je dokrajčio jednu gumu-stare su i potrgalo je platna.Sreča je samo to da sam je uspešno dopelal kuči a onda posle nekih 5 minuta dok sam pio kafu samo buuum i ode guma,bila je još natovarena.Sad treba nač neku pravu variantu da prikola dobije novu obuču.

imgur:icon_sad:

Posljednje uređivanje od moderatora:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Poravnome i asfaltu ide treča brza a u brdo i uspon dođem i do druge spore.:(happy):

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,193
Ja nemogu ni zamislit da sa nasim 822 vucem toliki teret u 3 brzoj niti sa malim gumama a kamo jos tim vecim

Najnoviji postovi

Na vrh