Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,417
Bas sam htel reci to meni izgleda kao Lombardini LDA 672 stari, 30 KS - ili samo izlgeda identicno kao na mom 830 iz 90eOrginal lombardini neki. Tu ide struja instalacija nova i neke sitnice.
Isprika na kasnom odgovoru, nije me bilo neko vrijeme. Eh da. Tu sam imao problema u pocetku, bacao je ulje i okretao tesko po neravninama. Kao da mu je smetalo sto radi servo i kardan u isto vrijeme jer cim bi iskljucio kardan servo bi opet donekle radio ok. Imao sam problema sa tim setom pa sam zvao covjeka i zamjenili su mi pumpu i glavu volana , sve to bez da su kune trazili tako da sve pohvale. Od kad je ta druga pumpa gore, malo je krupnija od prethodne navodno od mercedesa model 123 (ona prva je bila model 124) i glava motora sa malo vecim promjerom, traktor radi odlicno, nema curenja i servo se ponasa odlicno. Radio je nekih par sati doduse. Na proljece cu moci potvrditi nakon jos nekoliko sati rada ali ovo mi se sad cini vrlo pouzdanoPozdrav, kako se ponasa servo u malciranju?
I ja sam zainteresiran za nabavku istoga, pa me zanima..
A čuj sa je delal je😉neznam godinu jer nisam u radioni više.Koje je godište, nekak izgleda dosta jadno
826 piše na haubi.Bas sam htel reci to meni izgleda kao Lombardini LDA 672 stari, 30 KS - ili samo izlgeda identicno kao na mom 830 iz 90e
Moze na haubi pisat i FENDT 1050, bitno je kaj je ispod haube. Kaj nema nikakvu plocicu na lijevoj vanjakoj strani gdje je ventilator od motora ? To je pljunuti lombardini LDA 672 , znam da je 826 Slavia motor i izgleda drugacije. Osim ako se 826 proizvodio sa Lombardinijevim motorima al to je meni onda novost i ispricavam se ako sam to propustio.A čuj sa je delal je😉neznam godinu jer nisam u radioni više.
826 piše na haubi.
Editiral sam svoj prethodni post sa dodatnim komentarom i da slazem se . LDA 672 je odlican !Može pisat al ne piše. Motor je ovaj neki opaki 2 cilindra. Baš je močan stroj. Kaj ja znam kaj piše kad nisam više u radioni.