Mnogi kao i ti misle da mogu kupiti dva ključa, neki aparat varenja i sl, otvoriti gugl stranicu, postati majstori praviti strojeve, uraditi generalk .... Ajd molim te raspakujte jedan Lda kji je slagan iz 60, 70 i 80 godina, izvadi tu podlošku bakarnu i pokaži je. To što trgovine nude je drugo, taj set je sigurno dosao iz italije što prodaju, kad im nestane bokrenih, dobit ćeš ponudu od al podloski. U stvari stavite šta god hoćete.
Vidi kad bi poznavao matrijale, znao bi osobine bakra i auminijuma, njihove tvrdoće I toplotna širenja, i njihovu primjenu i dali ima potrebe u brtvenom svojstvu dupliranje, i šta dobijaš sa tim postupkom. Od jedne površine nalijeganja dva sklopa praviš dodatnu površinu za isti prostor koji treba da obezbijedi dihtanje. Samo oni lijeni i neuki koji neznaju podesiti zazor i ozbiljno nalijeganje, dobro im dodje to, jer netrebaju da poliraju sklop. Onda će imati nakon par godina ponovo isti posao, bit će krivi dijelovi.
Moji strojevi odlično funkcionišu i nema prepravke, ono što ja radim svojim rukama to je posebna priča, nemoj imati zabludu da poznaješ mašinstvo, nešto čaprknete ključem i mislite da znate. Zbog takvih sam se ovdje i registrovao.