lisnik
Dobro znana faca
- Tu od
- 15 Velj 2010
- Poruka
- 2,107
srce felge si provjerio? podizao si lijevu stranu i zavirio malo okolo?...... Tesko je opisati, ali zvuci nekaj kao ... tonk tonk ... prenosi se na gumu, a zvuk je slican kao kad zica na tamburi pukne ( ???? ), ili kao da se neki feder cuje kao da zapinje u nesto......
Da, prva rupa se zatvara čepom.Fala Bogu da je netko stavio sliku i sam trebam smontirati cijev za kipu tu je bila ona U cijev mala a prvu rupu si zatvoril?
Mislim da problem trebaš potražiti ispod onog poklopca na reduktoru kojeg drži 6 vijaka.Pozz ljudi
Imam mali problemcici pa molim za pomoc ako je tko imao nekaj tak slicno !? Na 335 mi se pojavio neki cudan zvuk u lijevom kotacu.... Tesko je opisati, ali zvuci nekaj kao ... tonk tonk ... prenosi se na gumu, a zvuk je slican kao kad zica na tamburi pukne ( ???? ), ili kao da se neki feder cuje kao da zapinje u nesto ( ???? ) . Kocnice normalno rade, a taj zvuk nije stalan.... pojavi se kod promjene smjera ( napred, natrag ) i per puta se cuje pa nestane.... I... Ako netko zna gdje bi skinuo mehanicarsku, servisnu knjigu za njega ! Prirucnik odrzavasnja imam !!
Hvala
Evo društvo imam i ja problem sa svojim medekom .... Danas sam bio u šumi sa vitlom i pokušao izvući jednu bukvu i pri povlačenju vitlo mi zaustavlja kardan...Pošto imam dva medeka na ovom starom kada se događa preopterećenje diže se prednja strana traktora,ali meni danas zaustavlja kardan i niti makac više inače dobro vuče teret u hodu ...Sada dali je problem lamela ili se radi o nečem drugom?