• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Meni je Željko slao slike, ali nikako ne mogu otvoriti MMS, na Tele2 mreži sam. Ni brat isto ne može, zašto?

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ajde da se napokon vidi strojka! Ne izgleda loše, čak ima i sportske blatobrane :icon_cool:

Nego, vidim da nema zadnju šajbu, kod vas ne zezaju na tehničkom zbog toga?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zadnje staklo ima skinuto je gume 7.50x16 a hauba stradala kod gaženja silaže također i maska malo poravnato .

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,724
Ček malo a krivotvorenje boje u knižici ili ide na atest. Muhač jel ti vidiš iz kakove bačve bi mi pili gemišt ccccccc:biggrin:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Bačva nije za vino boja je oriđiđi osim žute a ti i Muhač nesmijete piti , ti da te ne lovi murija a Muhač jer još nije došel gledat Usriča :(emo):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Prvom prilikom kad bum u prolasku kroz tvoj kraj obećavam da dolazim u oglede.
Štrukli nek budu vreli :icon_wink:

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
attachment.php

Gdje je nestala prikolica? Ruda je tu al još fali. Ako si ga tako testiro, šta če bit kad nađeš ostatak???

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Sir i vrhnje? Na mlekari, gde drugde?

Tomek, prikolica :icon_super::icon_super:

Bil sam danas s Željkičem i pitam ga (provokacije radi) da mi posudi Ursana da si drva dopeljam.
Izgovori:
Nema kipericu - (imam ja gde uzeti), nezna je mi paše kiper izvod - (imam ja više komada pa prešarafim), Donja vuča se zagubila ......
Ma mogel mi je odmah reči, nedam da mi ne strgaš :icon_rofl:

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Strah njega, ako je on strgo rudu s prikolice ti češ getribu odvalit.

Željko pripazi ako se vrte i kuka i ruda da nebi strgo pak če bit Muha kriv. Ja sam skoro skrenuo pod 90' al sam na vrijeme primjetio da mi klin stoji vodoravno.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Prikolica zakopčana bar 15-tak dana na njoj bile ploče za krov još je zakopčana . Muhač posudim ti 560 pa sa njim radi takve ti voliš :icon_rofl:. Donju vuču sam pronašel znači Medo ima rep :icon_super: Poslal sem Tomi dvije slike prikolice ,.

Posljednje uređivanje:

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
uploadfromtaptalk1444838309019.jpg uploadfromtaptalk1444838327257.jpg

Našo Željko svoju prikolicu. Po meni za vozit bale idealna.

Kad god slobodno pošalješ pa ja postavim.

Poslano sa mog LG-E610 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Da za bale ta je manja tovarni prostor 5.20 mx1.1 m a veča 5.30x2.40 metra , ova manja je niska pa se ručno može nagurati 4 bale na veču sa vilicama 8 a viličarem ili slično na obje još toliko .

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Malo gruntam kak samo 4, kad ono rolo-bale.[emoji362]
Ja sam mislio na male kockaste. Sused ima 7M X 2,5M i visine možda pol metra ako je ekipa stane oko 200-250 KOCKASTIH MALIH bala.

Poslano sa mog LG-E610 koristeći Tapatalk

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh